Ben fotoğraf makinası almak istiyorum ama hangisi daha iyidir bilemedim..Alıp sonradan pişman olmak da istemedim.. O yüzden sizlerden yardım istiyorum....
Profesyonel amaçlı kullanmayı düşünmüyorum..Sadece arklarla eş-dostla anıları paylaşma amaçlı bi kullanım olacak...1-2 gün içinde almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim bir bilene danışmak istediim
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlaarrrr
Pişman olmak istemiyorsan makinende manuel ayarlar olsun. Makine değiştirmeler de en çok istenen şey manuel ayarlı olması. (Kendimden biliyorum) Çok az kullanırsın ama yine de kullanırsın. Bence Samsung NV8 e bir bakın. Özellikle hepsiburada com da var.
samsung nv8 ve canon a570 is senin için biçilmiş kaftan makineler
Çoook teşekkür ederim arkadaşlaarrr.. Beni kararsızlıktan bi nebze de olsa kurtardınızzz Seçimimi yaparken söylediklerinizi dikkate alıcaamm
Nasil kurtuldun ya seceneklerin 4 iken 6 oldu Ben de 570IS diyecegim bence almisken optik sabitleyicisi olan almanda fayda var.
Baktım kimse benim sunduğum 4 seçeneği de iplememiş bende direk son gelen 2 seçeneğe indirdiim karar verme aşamamı :) Ondan kurtuldum yaniii :))
Demek 570 IS dio çoğunluk tamamdır onun üstünde daha bi çok durcaamm.. Ama yine de hala her türlü öneriye açığıımmm