Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce toplamış olduğum makinemde 3 gündür garip sorunlar yaşıyorum.Sorunlarım şöyle :
1-) Fm 2008 oynarken önceden herhangi bir sorun yoktu ama şimdi fareyle tıkladığımda kafasına göre iş yapıyor ya da yapmıyor.Sonra oyun dışında da internette yeni pencere açınca fare çalışmıyor ama hareket ediyor.
2-) Mediewal Total War kurdum ve oyunu tam açacakken appcombat.txt hatası alıyorum ki şu güne kadar bu oyunda böyle birşey yaşamamıştım.
3-) Modemimi aç kapa yaptığımda bilgisayar donuyor.Açtığımda kaldığı yerden devam ediyor.
Sinirlenip format attım ama yine birşey değişmedi...Düşünceleriniz ?
(Bu arada parçalarım şöyle : e8400 işlemci, gigabyte ep35c-ds3r, 2 gb kingston 800 mhz ram ve 1 gb xpertvision 8600 gt ekran kartı)
sistem özellikklerin çok güzel.... nasıl oluyorda böyle hatalar oluyor anlamıyorum birde format attım diyorsun..... benim de beynim karıştı hocam ya. diğer arkadaşlar cevap yazsın...
Teşekkürler arkadaşım...Bende aldığımda çok memnundum ama 3 gündür eski makinemi aratır oldu... Umarım sorunu çözen çıkar
Kardeş 3 gün önceye kadar sorun yoksa??
Formatta atmışsın ....
donanımsal bir sorunmu acaba ya.. Modemde falan sorun olabilirmi :S
Arkadaşım sinirden yine format attım ve 3 sorunum da aynen devam ediyor...
Fare sorununun modemden olacağını sanmıyorum.Yarın yeni bir fare alıp deneyeceğim ama sorunun farede olduğunu da düşünmüyorum.
4 yıldır oynadığım oyunda appcompat hatasını hiç almamıştım ve yine devam ediyor..
Modem kilitlenme sorunu anladığım kadarıyla anakarttan ?
Arkadaşlar yukarıda yazdığım üç sorun için herhangi bir düşünceniz yok mu ? ? ?