Şimdi Ara

lütfen akıl verin bana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006-2007 Megane 1.5 dizel yada 2004-2005 corolla hb sol almayı düşünüyorum hangisini tercih etmeliyim. sol buldum fakat otomatik vites ne biz zararı olur mu?

• toyota corolla sol tercih ederim.
  • yanlış araçlar bunlar. honda sivik al, otomatik alıcaksan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewisu

2006-2007 Megane 1.5 dizel yada 2004-2005 corolla hb sol almayı düşünüyorum hangisini tercih etmeliyim. sol buldum fakat otomatik vites ne biz zararı olur mu?

Tercihi dizelden yana kullanmanız her yönden avantajlı olur.

Corolla Hb 1.6 tam otomatik araç dayanıklı bir modeldir kolay kolay problem vermez.

corolla dizel değilse meganın tek tercih edilme sebebi dizel olması olabilir.
  • toyota dah bi aklıma yattı sanki...
  • beyin bedava düşün baba
  • olsada versek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geniş bir aileyiz ve 1995-2006 yılları arası corolla 1.6 GLI kullandım, 2006 ise değiştirip sedan 1.6 SOL otomatik aldım. Şu an 90binde ve hiçbir sorunu yok. Yalnız şöyle bir uyarıda bulunmak istiyorum, Toyota'nın multimode şanzımanları biraz sıkıntı bunlara pek bulaşma derim. Gerçi manuel vites üzerine otomatik kurulan sistem tüm markalarda sıkıntılı daha bu haftasonu 2010 astra easytronic kullandım traktörden farksız..

Toyota bildiğimiz otomatik vitesli ise, yakıt problem değilse gözünü kırpma al derim. Ama multimode ise test sürüşüne çıkmalısın. Megane çok az yakıyor ama araba zevki alamıyorum ben o araçtan. Çok km yaparım diyorsan megane ciddi anlamda avantajlı olabilir. Tam bir şirket arabası başka da birşey olmaz ondan...

Aaa bu arada unutmadan, 95 corollayı 204bin kmde satmıştım ve orijinal debriyaj balatası hala üzerindeydi :)

• bende toyotayı tercih etmeyi düşünüyorum hatta bulursam manuelini alırım 6-7 yaşına gelmiş otomatik vitesde pek kafama yatmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewisu

2006-2007 Megane 1.5 dizel yada 2004-2005 corolla hb sol almayı düşünüyorum hangisini tercih etmeliyim. sol buldum fakat otomatik vites ne biz zararı olur mu?

Dedigin model renolarda otomatik vites olanlarda sikinti var diye duydum ama tam emin degilim arastir derim

Ama genel olarak yuruyen ve motor kalitesi toyotanin renodan iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.