Şimdi Ara

Lütfen bakar mısınız yksye az kala yapılabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. YKS'ye son 41 gün... Şu konuda biraz desteğe ihtiyacım var ilgilenirseniz çok sevinirim. Arkadaşlar ben 12.sınıfım. Şu anda tytden 90 civarı aytden de 60 civarı yapıyorum. Konularımın tamamı bitmiş vaziyette ancak unutuyorum zamanında güzel bir çalışma yapmadığım için. Mesela tyt fenden adam akıllı hiç kaynak bitirmedim yalapşap çözdüm geçtim hep. Birkaç gündür her gün deneme çözmeye çalışıyorum. Dediğim gibi tüm senemi çok disiplinsiz geçirdim . 11.sınıfı efsane geçirmiştim onun meyvelerini yiyorum. Sizce bu 41 günde günde her gün 1 tyt 1 ayt denemesi çözerek ve denemelerdeki eksiklerimi saptayıp ona göre her gün birer konu kapatarak ayt 75 üstü tytde de 110 üstü yapabilir miyim biliyosunuz süre de arttı tytde 165 dk oldu. Ha bu arada sosyalim hiç yok onun için de tavsiye verirseniz aşırı sevinirim. Şimdiden çook teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hergün 1tyt 1ayt unut pek verimli olmaz...bence böyle 10gün hızlıca bi tekrara ayırabilirsin.benimde netlerim benzer sekilde tyt 80 ayt 55-60

• building07 B kullanıcısına yanıt
    Birkaç gündür yapıyorum her gün 1 ayt 1 tyt güzel gidiyor yormuyor beni ama umarım faydası olur 1.5 ayda ya endişeliyim fazlasıyla
  • ben de bu durumdayım ama her gün tyt+ayt beni yorar gibi hissediyorum bugün ayt çözdüm mesela yoruldum bölüm denemeleriyle devam edeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • whydontyouloveme W kullanıcısına yanıt
    analiz etmeye onu bırak konu tekrar etmeye vaktin kalmaz

• hocam netlerimiz neredeyse aynı, birkaç kez günde 1 ayt 1 tyt çözmeyi denemiştim, hatta 2 tyt 1 ayt olduğu bile olmuştu online sınavları kaçırmayayım diye, çok yorulmadım ama bunu rutin olarak yapmak yorabilir. haftada 2-3 gününüzü böyle yoğun yapıp kalan günlerinizi bir nebze daha hafif yapmayı deneyebilirsiniz. bu şu başarılır mı yapılır mı diye sorup soruşturmayın bence, şu ana dek yapamayan kimse yok bile ilk olmayı denemekten zarar gelmez, sonuçta yapamazsınız derlerse dersi bırakacak haliniz yok. son 40 gün dişinizi sıkın verimli bir program yapın, analizlere ağırlık verin ben yapabileceğime inanıyorsam sizin için de aynısı geçerli olmalı diye düşünüyorum
  • building07 B kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum inşallah yapmak istiyorum çok teşekkür ederim fikriniz için kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olddirtytshirt kullanıcısına yanıt
    yani tabi kişiden kişiye değişir kolay gelsin
  • kirmizicekic K kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim fikirleriniz için doğru söylüyorsunuz. inşallah ben yine de her gün bir ayt bir tyt çözmeyi düşünüyorum istediğim zaman yapabildiğimi fark ettim. kolay gelsin size de
  • Sayısal mı bölüm

• Aynen sayısal

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.