LÜTFEN BAKIN!...(AHHH BABAM AHHH😖) Bu nasıl açıklanır bilmiyorum ama bir evladın yaşayacağı en kötü durumlardan biri ile karşı karşıyayım. Uzun uzun yazarak sizleri sıkmak istemiyorum elimden geldiğince kısa tutacağım; Annem evlendi evleneli babam tarafından şiddet gören bir kadın. Fiziksel şiddet son 6-7 senedir yok. Şimdi sadece psikolojik şiddet. Malûmunuz en az fiziksel şiddet kadar kötü... Her gün bağıracak bir şeyler bulur, başka insanların yanında bağırır, küçük düşürür, annemin olmadığı yerde annem hakkında ileri geri konuşur. Özellikle de kendi ailesiyle(babannem, dedem, halam, amcam vs.) Kendi ailesine kendi karısını kötüleyen bir adam babam(maalesef)
Babamın bir çok davranışını sineye çektik, ailesinin bir çok davranışını sineye çektim, çektik... Yıllarca çektik, amaaaa en son yaşanan durum artık sabır bırakmadı. Son zamanlarda babamın, anneme olan eziyetleri ve halamla olan görüşmeleri beni kuşkuya düşürdü ve bir gün annem komşudayken telefonumun ses kaydını açıp eve bıraktım ardından bende dışarı çıktım... Bir müddet sonra eve geldik annemle. Ses kaydını odama geçip dinledim ve babamın ne kadar ileri gidebileceğine şahit oldum. Ses kaydında annemi nafakasız bir şekilde nasıl boşarım toplantısı yapıyordu(babam ve halam)... Kullanılan cümleler, atılabilecek iftiralar o kadar iğrençti ki...😖😖😖 Bunları neden buraya yazdım? Ses kaydında babamın sesi aşırı net bir şekilde belli, telefonumun hemen yanında konuşmuş. Lakin karşıdan gelen ses yani halamın sesi az buçuk duyuluyor, anlaşılmıyor. Karşıdan gelen bu sesi anlaşılır kılmak için en azından bir kısmını ne yapabilirim. LÜTFEN YARDIMCI OLUN LÜTFEN 😓. Çok araştırdım audacity denedim olmadı ya da ben beceremedim. Ses kaydını buraya koymadım utancımdan 😞. Bu konulardan anlayan biri varsa lütfen yardım etsin, o kişiye ses kaydını mail olarak atacağım. MUTLU, HUZURLU BİR AİLE DİLEĞİYLE... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim