Şimdi Ara

Lütfen biri cevap versi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıfır toplanan bir sistemim var ve windowsu nasıl kuracam daha hiç açmadım Windows kurulumu geliyor yoksa CD felanlamı kuracam toplama pcye sıfır biriniz bişey desin

• bilgisayar açılırken sürekli delete tuşuna bas bir süre sonra bios ekranı gelecek orda advanced bios features kısmına gel ok tuşları ile sonra entere bas ondan sonra first boot device kısmına geleceksin entere basıp cd rom filan seçeceksin sonra yine entere basacaksın sonrada f10 tuşuna basıp enterleyeceksin gerisi next next kurulum olacak ondan sonra da sürücüleri kurarsın
    bu bios menüsü için
    http://databez.com/i362-bios-cd-dvd-boot-etme-resimli-anlatim
    internette win(sürüm) kurulumu yaz bulursun
  • anlamadım şimdi ya ayrıntılı anlatırmısın yani kendinde windowslumu gelimiş oluyor parçalar yani birleştircen bios ayarını yapcan Windows hazır şeklindemi gelmiş oluyor yoksa ayrı cd usb ile kurcan ilemi geliyor
  • anlamadım şimdi ya ayrıntılı anlatırmısın yani kendinde windowslumu gelimiş oluyor parçalar yani birleştircen bios ayarını yapcan Windows hazır şeklindemi gelmiş oluyor yoksa ayrı cd usb ile kurcan ilemi geliyor
  • elor E kullanıcısına yanıt
    toplama pcyle windows hazır gelmez parçaları birleştirip dvd veya flash bellek ile sen windowsu sen kuruyorsun
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    +1
  • birilerine toplattirdiysan belki kurmuslardir onlar, eger kurmadilarsa tikla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glizagar -- 23 Eylül 2014; 5:57:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.