Şimdi Ara

LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİNN......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Orta seviyeli bir pc m var benim bu pc me acil Mac OS X işletim sistemi kurmam lazım bana yarıdmcı olabilirmisinizz.....

G31M-ES2L ANAKART
    CORE 2 QUAD Q8300 2,50 GHz İŞLEMCİ
    2 GB RAM
    500 GB HDD

• Bunun için iAtkos L2'yi kurmanı öneririm. Mac OS X Lion'dur. Ama önce donanımının uyumluluğunu bir araştır.
  • kurabilirsin sorunsuz kullanabilirsin bende aynı anakart var
  • yardiminiz için tsk ederim ama internette bir cok cd cesidi var bana bir arkadasm dvd verdi kurdum ekran geldi hayhay driverlerini secmeme ragmen kurulmadi kurulum ekraninda ekran karti uyumluluk modellerinde nvidia 9000 serisi yaziyordu ama driverlerin aras›nda cikmiyor ve kurmuyor acaba daha yüksek bi sürümmü kurmam laz›m kurdugum sürüm Mac OS X Leopard 10.6.6i sizin bana onerebileeginiz sürümün bir linki varmi simdiden tskler.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: morcin

kurabilirsin sorunsuz kullanabilirsin bende aynı anakart var

peki bana önerebileceginiz yani sizinde kurulum yaptiginiz sürüm hangisidir.....
    link verebilirmisiniz...
    birde Driver sorunu yasarmiyim.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: morcin

kurabilirsin sorunsuz kullanabilirsin bende aynı anakart var

yardiminiz için tsk ederim ama internette bir cok cd cesidi var bana bir arkadasm dvd Verdi kurdum ekran geldi hayhay driverlerini secmeme ragmen kurulmadi kurulum ekraninda ekran karti uyumluluk modellerinde nvidia 9000 serisi yaziyordu ama driverlerin aras›nda cikmiyor ve kurmuyor acaba daha yüksek bi sürümmü kurmam laz›m kurdugum sürüm Mac OS X Leopard 10.6.6i sizin bana onerebileeginiz sürümün bir linki varmi simdiden tskler.....
  • Size iAtkosL2 öneririm. Ekran kartınız nvidia olursa sorun yaşamazsınız. Benim ati 4670 ekran kartım var. hiç bir şey yapmama gerek kalmadan kendisi tanıyor. Ses için voodoohda lan için realtek seçiyorum. çok fazla bir sorun çıkarmadan kurulum yapıyor. Lion ve son çıkan Mountain Lion en sorunsuz şekilde kurulan işletim sistemi. leopardda bende çok sorun yaşamıştım zamanında. Belki yüzlerce denemem oldu. Bi ara usb den kurulan bir snow leopard vardı torrent ten bulmuştum ama ismi şu an aklımda değil gelince yazarım onunla direk kurulum yapmıştım. onun sayesinde kendime bu forumda anlatılan şekli ile bir lion hazırladım. 40 gb lık hdd yi 4 e bölüp birine bu hazırladığım lion ile kurulum yaptım. dvd ile kurulum çok uzun sürüyor. flash disk yada hdd üzerinden kurulum yapmanı öneririm. bi de uzun bir araştırma süreci ile ben kurulumda başarı elde ettim biraz sabır ve bol deneme ile sen de başarırsın. kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.