Şimdi Ara

LÜTFEN DÜŞÜNCELERİNİZİ SÖYLEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1991 - 1995 ARASI TOFAŞ SERÇE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 4.000 YADA 4.500 TL ARASI 17 YAŞINDAYIM ARABA SÜRMEYİ BİLMİYORUM İLK BUNUNLA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÇALIŞIYORUM SERÇENİN YILLIK MASRAFI NE OLUR ? BİLEN VARSA LÜTFEN SÖYLESİN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HERKESE BAŞKA ARAÇ ÖNEREBİLİRSİNİZ ESKİ MODEL OLMASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarper27 -- 13 Şubat 2014; 19:17:52 >

• Önce ehliyet almani tavsiye ederim. Sonra üzülürsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreoz25 E kullanıcısına yanıt
    EHLİYET ALANA KADAR BABAM ÖGRETİCEK MAKSAT DİREKSİYONU ÖGRENMEK EHLİYET ALIRKEN SIKINTI ÇEKMEK İSTEMİYORUM BİRYERE FELAN ÇARPTIGIMDA İÇİM YANMAZ ONUN İÇİN
  • sarper27 S kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde bir konu açılmışti ruhsat sahibine ve sürücüye ayrı ayrı ceza kesiliyor 2 bin tl civarıydi toplamda bulursam linkini atarim.

• emreoz25 E kullanıcısına yanıt
    :) YA SERÇE NASIL BİR ARABA ONU SÖYLERSEN SEVİNİRİM AYAGIMIZI YERDEN KESSİN YETER PARÇA OLAYI NASIL TAMİRİ YILLIK GİDERİ YAKITI
  • o fiyata alınan arabaların çoğu saatli bombadır elektrik sorunu olur kablosu kopar devir daimi gider kayışı kopar ne zaman nerede ne olacağı belli olmaz lakin bunlar yolda bırakmadığı sürece dert değil parça fiyatı sizi üzecek cinsten olamaz ama azdaha ekleyip sedan toros veya 92 şahin idealdiir daha toplu
  • Rambo-Cash kullanıcısına yanıt
    ŞAHİNİ SEVMİYORUM AMA TOROS SEDAN OLABİLİR BİDE ONLARA BAKIYM PEKİ TOROS ALDIM DİYELİM YILLIK MASRAFI ORTALAMA NE OLUR SENCE ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konuya uğrayın lütfen
    12 ay önce açıldı
    Akıl verin lütfen
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarper27

ŞAHİNİ SEVMİYORUM AMA TOROS SEDAN OLABİLİR BİDE ONLARA BAKIYM PEKİ TOROS ALDIM DİYELİM YILLIK MASRAFI ORTALAMA NE OLUR SENCE ??

150 lirayı geçmez zannediyorum büyük arıza vermezse yağını muayeneden muayene değiştirirsiniz filtrelerde dahil yani iki yılda bir olur kayış fren vs gibimasraflarınız olur rot vs bunlarda bir kere düzgün masraf yapınca sizi götürür ama arızalar vs yıllık 100-150 lira tutar ama büyük bir şey çıkmaz ise
  • Rambo-Cash kullanıcısına yanıt
    BU TRAFİK SİGORTASI NE KADAR OLUR TAHMİNİN YA BEN ŞAHİNLEREDE BAKTIMDA 6000 TL CİVARINDA GÜZEL ŞAHİNLERDE VAR :)
  • quote:

BU TRAFİK SİGORTASI NE KADAR OLUR TAHMİNİN YA BEN ŞAHİNLEREDE BAKTIMDA 6000 TL CİVARINDA GÜZEL ŞAHİNLERDE VAR :)

babanızın üstüne olur büyük ihtimal sigorta babanız 50 yaşında olsa ilk araba vs 350 vs tutar sanırım ilk diye birde şehir önemli küçük şehirdeyseniz meblağ düşer
  • quote:

1991 - 1995 ARASI TOFAŞ SERÇE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 4.000 YADA 4.500 TL ARASI 17 YAŞINDAYIM ARABA SÜRMEYİ BİLMİYORUM İLK BUNUNLA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÇALIŞIYORUM SERÇENİN YILLIK MASRAFI NE OLUR ? BİLEN VARSA LÜTFEN SÖYLESİN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HERKESE BAŞKA ARAÇ ÖNEREBİLİRSİNİZ ESKİ MODEL OLMASIN

BAĞIRMAAAA...

• ??
  • öyle eski arabada yıllık masrafı ne olur hiç belli olmaz.
    her an her dakika bi yeri arıza verebilir.
    yani şans işi temiz kullanılmış bakılmışını bulursan az masrafla
    hışırını bulursan canından bezdirir.
    benden tavsite serçeye falan girme, zaten ehliyetin yoksa önce ehliteyini al, sonra biraz daha saglam para biriktirip araba al.
    ayrıca tozpembe düşünme alacagın araba illaki arıza vs çıkartacak yani arabaya bakabilecek paran olduktan sonra araba al yani çalışıyor olman lazım aslında.

• Hem eski MODEL araba hemde türk malı sayılır ve çok sorun çıkartır bizde eski MODEL Brodway kullanmıştık 2ayda bir sanayide oluyoduk onun için Avrupa araba al eski MODEL olsada 6ayda gidersin oda zaten gerekli bakım oluyor
  • Yasin daha kucuk diyecegimi anlayamayabilirsin ama buyudugunde dh de biri vardi vaktiyle boyle demisti hakliymis dersin. Araba almak evlenmek gibidir surekli birsey ister araba hic birsey istemezse benzin ister hadi onuda gectim binsende binmesene vergi ister isterde ister.yeri gelir bnzini biter inat eder bi gidim gitmez. Maddi durumunuz nasil bilmiyorum ama bekle az sabret babanla beraber bi araba alin onu ortak kullaniunyarin birgun ishayatina girdiginde daha kiyak arabalari burda danisirsin. Ehliyet konusuna glnce hic kafana takma 3kere ders al sana yeterde artar bile...

• bence o araçlarla uğraşma elinizde araç varsa kasko yaptırın öle devam edin. hem daha ucuza patlar kalan paraylada ehliyete filan yazılırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.