26000 tl ye kadar bütçem var.hem spor hem lüks olarak 2004 -2006 yılları arası astra hb 1.6 elegance h kasa da karar verdi. özellikle siyah rengi içi bej ve sunroof lu olan çok hoşuma gidiyor. bu arabaya alınca lpg taktırmak istiyorum. sorun yaşar mıyım birde birkaç yerde çekmiyor 105 hp diye duydum doğru mu sizce bu paraya bu araba doğru tercih mi. yoksa siz ne tavsiye ederdiniz ve alırdınız(dizel hariç) şimdiden teşekkürler...
yorumlarınızı bekliyorum...
184bglik bmw 320d göre cekmiyor araba evet doğru :)
Fazla hız merakınız yoksa gayet yeterlidir, s.ici 17-18 kurus arası yakar lpg ile
bmw değil 1.6 110 bg megane 1 den sonra sıkıntılı olmasın diye düşündüm hem o kadar para verip hem de yokuşta 3-4 kişi binince rezil etmesin. yakıtı gerçekten çok makul.hangi marka lpg ile daha uyumlu bu araçlar cevabınız için tşk...
İYİBAYRAMLAR. TAM İSTEDİĞİNİZ ARAÇTAN KULLANIYORUM. (2005 MODEL ASTRA ELEGANCE EASYTRONİC SAFİR SİYAH PANORAMİK CAM TAVAN VE LPG) ARAÇ ŞEHİR İÇİ 180 KR ŞEHİR DIŞI 110 KM HIZDA 150 KR LPG HARCIYOR. AYRICA ZAVOLI LPG İLE UYUMLU, AYRICA 2 PARÇA BOYASI OLAN ARACIMI ARALIK 2009 DA 23250 TL YE ALMIŞTIM. FİKİR VERMESİ AÇISINDAN YAZDIM.
elektronik sorunu vs. var mı abartılan gibi.yakıtı çok azmış.