Şimdi Ara

LÜTFEN HERKES OKUSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepimiz parçaları bi şekilde bir dükkandan temin ederiz. benim gibi istanbul dışından olan bir kullanıcı ne yapabilir. sanal mağaza kullanabilir.Bende yıllardır(tam 5sene) alışveriş yaptığım mağazanın son 5 aya yakın ki artık sabit kargo ücreti yok kargo hesaplat a tıklayın kargonuzun ne tutacağını öğrenin.
    şimdi dikkatinizi çekeyim dükkan sahiplerine bunun böyle olmayacağını defalar kez söylediğim halde yinede uygulamaya devam ediyorlar. ekte gönderdiğim resimde ne demek istediğimi anlıyacaksınız. yaptığınızın müşteri kaçırmak olduğunu desemde dinlemediler. sizin bu mağaza ile ilgili düşüncemi paylaşıp paylaşmadığınızı öğrenmek istiyorum.
    yorum yapmadan sadece siz demi kaçtınız yoksa ilginizmi arttı. herkes yazarsa memnun olurum. biçeşit imza kampanyası gibi bişi. değerlendirip kendilerini bilgilendirecem. teşekkür ederim.
    yerinin burası olmadığını biliyorum ama en fazla hareketliliğin olduğu yer olduğu için affınıza sığınarak.

• hiçbirşeyden anlamıyorsun.Adamlar düzeni böyle kurmuş belki işlerinde böyle geliyor belki ticari olarak doyumsuzlar.onları geçtim 1-2 saat sonra aşağılara kadar düşüp sonra 2.sayfada gözlerden kaybolacak bir yere konu açmışsın.

sana birşey söylememi istermisin dürüstçe.Yaşın kaç bilmiyorum ama ya çok tecrübesizsin yada henüz çok gençsin bunun çözümü burası değil.
    Hatta çözümü falanda yok bu işin.Git başka yerden alışveriş yap.Bulunmaz hint kumaşımı satıyolar.Anlamadımki hevesini???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.