Şimdi Ara

lütfen SİLELİM Harici diske HDMI çıkışı olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LÜTFEN BU KONUYU SİLELİM İKİNCİ DEFADIR YANLIŞLIKLA GÖNDERİLMİŞ BİR KONUDUR.
    taslaklar bölümünde bekliyor görünce göndermemişim deyip tekrar gönderdim...
    Saygılarımla

USB 3.0 çıkışı olan 2 TB lik harici diskim var buna 4 K formatlı filmleri izleyebilmek için HDMI çıkış yapmak istiyorum böyle bir şey olabilir mi?

Harici disk kutusu "Thermaltake Max5G USB 3.0" (adaptörlü ve çift fanlı) içerisine "Seagate 3,5" 2TB Barracuda 7200Rpm 64MB Cache Sata 3.0" Harddisk koyduk ve bir yıldır kullanıyordum HD ve Ful HD filmlerde sorun yaşamadım ancak TV ye USB kablosu ile 4K görüntü aktarımı yapamıyorum.

4K destekli bluray oynatıcım da var ona da USB ile bağlanıyorum oradan TV ye aktarma yapıyorum yine olmuyor. illa nereye bağlanırsa bağlansın diskten direkt DMI ile gitmek istiyor.

"Airties Air 5760 1600Mbps ADSL2+ Kablosuz Fiber Modem Router" buna benzer bir modem alsam harici diskimi bunun USB portuna girsem olur mu?

Yardımcı olacak ve fikir beyanında bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinbas1 -- 22 Nisan 2015; 6:21:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.