Şimdi Ara

LUTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR bana bir konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum..

3-4 ay önce kendime bir kasa topladım

power 750 watt
    ram 4gbx2 8 gb
    ekran kartı : amd r9 280 3 gb 384 bit
    işlemci : amd Fx 8350

Benım sorunum Şudur. Windows 8.1 deyken fifa 15 oynarken veya herhangı bır oyun oynarken ekran bır ANDA kırmızı olur donar ve pc yı mecbur kapatmak zorunda kalırdım

ne yaptımsa cozememıstım..

biliyorsunuz ki Windows 10 a geçtik...

Windows 10 da sıradan 1 - 2 gb lık onlıne oyunlarda ornegın : phantomers ' da

oyun esnasında oyun bır anda donuyor kalıyor hıc beklenmedik bır anda..
    ve mecburen kapatmak zorunda kalıyorum pc yı cunku pc komple donuyor.

yenıden başlattığımda bır suru hata verıyor pc
    duzgun başlatılamadı cunku şu şu şu dıyıp duruyor
    10 defa reset atsam anca duzelıyor yanı...

BENIM ASIL SORUM SU OLUCAK

acaba ekran kartı ayarlarımda problem mı var ?

OVerdrive OVerclock denılen hız aşırtmalar yuzundenmı oluyor eger oyleyse bu nasıl duzeltılıyor
    bırısı bana Team speak yada Team Wıeweerdan yardımcı olursa

benım 3000 TL mi kurtarmış olucak cunku bır gun snırden parçalayacağım..

okuyan ılgınen herkese teşekkür ederım
    ıletısım adresım orıgın ıd : yunusozkan
    mail : yunusozkan-90@hotmail.com
    535 681 63 15 whatsapdanda yardımcı olabılırsınız

sızden rıcamdır bu yazımı bılnclı herkes dıkkate alsın lütfen.

• bilgisayarına format atmayı denedinmi dostum , böylelikle ayarlarında sıfırlanmış olur . belki kablolarındada bi hata sorun olabilir . hiç olmadı ekran kartı cıkar kasandan bi arkadaşının kasasında dene oda olmadı git bi internet kafeye bi tane kasa kirala adamdan o kasanın içinde dene böylelikle sorunun hangi parçada oldugunu anlarsın.
  • format at yada ekran kartını imkanın varsa başka pc de dene benim amd ekran kartı driver eski oldugu için mavi ekran veriodu driverını guncelle
  • quote:

Orijinalden alıntı: azrailkere

format at yada ekran kartını imkanın varsa başka pc de dene benim amd ekran kartı driver eski oldugu için mavi ekran veriodu driverını guncelle

dostum konuyu açmıştım ama ısler güçler derken uzun zamandır uzak kaldım ortamdan..
    problemım hala suruyor

defalarca format atmıştım ıse yaramıyor

fıfa 16 demo cıktı halaa bı anda bılgısayar kıtlenıyor ve ekran kıpkrımızı oluyor başka bır yazı bıle yazmıyor yanı

problemım monıtorden olabılırmı dıye dusunmeye başladım başka monıtorde henüz denemedim.

evdekı LG TV ye takıp deneyebılırım..

ekran kartımı alıp başka takabılcegım pc de yok suan /:

sızce ne olabılır cozum
  • quote:

Orijinalden alıntı: azrailkere

format at yada ekran kartını imkanın varsa başka pc de dene benim amd ekran kartı driver eski oldugu için mavi ekran veriodu driverını guncelle

dostum problem oyle bır seykı ne zaman yaşanacağı bellı olmuyor

ornegın 10 gun boyunca fıfa oynarım 1 kez olsun pc de kırmızı ekran gıbı bı problem yasamam.

ama bır anda yıne oyunun ıcındeyken pat dıye kılıtlenıyor ve kıpkırmızı oluyor ekran

tum guncellemelerım vs yapılı..
    bır kac sıtede araştırmıştım
    bıos ayarlarını sıfırla dıyor

bunun nasıl yapıldıgınıda bılmıyorum

pc de cpu-z aida gıbı programlar varsa kaldırın dıyorlar
    bunlarıda yaptım ama cozum olmadı benım ıcın.
  • yunusozkan Y kullanıcısına yanıt
    Eğer oyunları yedeğinizden yüklüyorsanız virüs bozmuş olabilir format çare olmaz temiz sizteme temiz oyun yüklemeye bakın.Overclockun fazlasıda kırmızı ekrana sebep olup donar.Ek olarak overclocku kaldırıp deneyin.Bu dediğiniz ekran ateri gibi oluyorsa oda ramden kaynaklanır.Bios sıfırlamayı anakart üzerindeki pili çıkararak belli bir süre bekledikten sonra geri tak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inflect -- 10 Eylül 2015; 7:31:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinkafa

Eğer oyunları yedeğinizden yüklüyorsanız virüs bozmuş olabilir format çare olmaz temiz sizteme temiz oyun yüklemeye bakın.Overclockun fazlasıda kırmızı ekrana sebep olup donar.Ek olarak overclocku kaldırıp deneyin.Bu dediğiniz ekran ateri gibi oluyorsa oda ramden kaynaklanır.Bios sıfırlamayı anakart üzerindeki pili çıkararak belli bir süre bekledikten sonra geri tak.

canım kardesım sımdı sen bellıkı anlıyorsun bu ısten

bak sımdı ben bu bılgısayarı bır kac ay once topladım
    ve satış temsılcısı dedı bız toplarız burda ayar da cekerız overclock felan hız aşırtma
    bılgısayarın tum oyunları çalıştırır dedı

bende tamam nası dıyorsan sen daha ıyı bılıyorsun sonuçta dedım.

orda teknık servısde hallettıler bu ısı

ben smdı overclock yapılmış mı yapılmamış mı nasıl bakabılcegmı bılmıyorum

bılgısayardan ıyı anlarım ama overclockdan asla anlamam.

bios konusuna gelınce pılı çıkarıp takmak bıos'u sıfırlamak nelere yol acar ? yararı zararı gıbı slerdende bahsedermısın
    sabah sabah bas ağrısı oldum kusura bakma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bios pilini çıkarırsan hiçbir sorun olmaz yapılmış overclocklar gider birde saat gider :) windows kendi ayarlar overclocku kaldırman için güzel bir yöntem.Overclokc olup olmadığına cpu-z programından bakabilrsin.Ben kendimden attığım resimdeki kırmızı yerde işlemcinizin kaç mhz çalıştığı yazar, fx 8350 normalde overclocksuz 4000 mhz dir eğer sizde 4000 mhz üzeri yazıyorsa overclock var demektir.
     LUTFEN YARDIM

Birde sıcaklıklara hwmonitör programından bakmanızı önereblirim.
  • quote:

Birde sıcaklıklara hwmonitör programından bakmanızı önereblirim.

dostum cok teşekkür ederım

yalnız senden bır rıcam olucak

sen suan benım hakkımda buyuk sevaba gırıyorsun :) ufak tefek seyler ama demek ıstedıgmı anlıcaksın

teamspeak yada herhangı bır numaradan whatsapp vs bır sekılde seslı konusabılırmıyız

yada orıgın - facebook vs de olur ?
  • quote:

Bios pilini çıkarırsan hiçbir sorun olmaz yapılmış overclocklar gider birde saat gider :) windows kendi ayarlar overclocku kaldırman için güzel bir yöntem.Overclokc olup olmadığına cpu-z programından bakabilrsin.Ben kendimden attığım resimdeki kırmızı yerde işlemcinizin kaç mhz çalıştığı yazar, fx 8350 normalde overclocksuz 4000 mhz dir eğer sizde 4000 mhz üzeri yazıyorsa overclock var demektir.
     LUTFEN YARDIM

cpu-z çalıştırılamıyor dıyor wındows 10 ıle uyumsuzmuş

origin ıd cinkafa
    steam adı:onurcakir97
  • Ben windows 10dan attım şimdi görüntüyü.
  • quote:

origin ıd cinkafa

orıgın ekledim sızı cınkafa
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusozkan

quote:

origin ıd cinkafa

abı yardım edecektın yav gıtmıssın tekrar gırdıgımde...

pılı çıkaramadım
  • quote:

quote:

origin ıd cinkafa

abı yardım edecektın yav gıtmıssın tekrar gırdıgımde...

pılı çıkaramadım
  • Ekran kartında overclock varsa kaldır bakmak için ise Masaustunde sağ tıkla AMD Catalyst control centeri aç orada performan bolumune gel orada saat hızları yazar hiç uğraşma sol altta Varsayılanlar yazar ona tıklı sıfırla ayarı ve uygula de tamamdır sonra oyunlara gir dene aynı sorun olursa en guncel surucuyu kur ekran kartının bir defa dene oyunlara gir çık aynısı olursa tekrar dan işlemciye bakacağız bunun için ise biosu sıfırla ramleri 1600mhz de sabitle ardından ise Harddisk bolumunu Sata Ahci olarak seç windowsu aç burda yapmış olduğumuz overclock işlemi varsa hepsini kaldırmış sıfırlamış oluyoruz.Tekrar tekrar denemeler yap tekrar sıkıntı olursa burdan yada pm yoluyla yardımcı oluruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoğraf atar mısın aynı hatayı alınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcoppy38

Ekran kartında overclock varsa kaldır bakmak için ise Masaustunde sağ tıkla AMD Catalyst control centeri aç orada performan bolumune gel orada saat hızları yazar hiç uğraşma sol altta Varsayılanlar yazar ona tıklı sıfırla ayarı ve uygula de tamamdır sonra oyunlara gir dene aynı sorun olursa en guncel surucuyu kur ekran kartının bir defa dene oyunlara gir çık aynısı olursa tekrar dan işlemciye bakacağız bunun için ise biosu sıfırla ramleri 1600mhz de sabitle ardından ise Harddisk bolumunu Sata Ahci olarak seç windowsu aç burda yapmış olduğumuz overclock işlemi varsa hepsini kaldırmış sıfırlamış oluyoruz.Tekrar tekrar denemeler yap tekrar sıkıntı olursa burdan yada pm yoluyla yardımcı oluruz.

hocam bır sekılde ırtıbata gecebılırmıyız canlı ve serı olarak ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xcoppy38

Ekran kartında overclock varsa kaldır bakmak için ise Masaustunde sağ tıkla AMD Catalyst control centeri aç orada performan bolumune gel orada saat hızları yazar hiç uğraşma sol altta Varsayılanlar yazar ona tıklı sıfırla ayarı ve uygula de tamamdır sonra oyunlara gir dene aynı sorun olursa en guncel surucuyu kur ekran kartının bir defa dene oyunlara gir çık aynısı olursa tekrar dan işlemciye bakacağız bunun için ise biosu sıfırla ramleri 1600mhz de sabitle ardından ise Harddisk bolumunu Sata Ahci olarak seç windowsu aç burda yapmış olduğumuz overclock işlemi varsa hepsini kaldırmış sıfırlamış oluyoruz.Tekrar tekrar denemeler yap tekrar sıkıntı olursa burdan yada pm yoluyla yardımcı oluruz.

hocam bır sekılde ırtıbata gecebılırmıyız canlı ve serı olarak ?

dostum o sırada fotoğraf alamıyorsun kı pc kıtlenıyor kalıyor kapatana kadar kendı kendıne oyle duruyor Kırmızı ekran

telefonumla cekerım ama vıdeo yaparım. az once yıne oldu mesela
    dun ramlerın yerlerını felan degısmıstım oda yaramadı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.