Şimdi Ara

lütfen yardım !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler ben şimdi ekran kartı alcam babam biriyle konuşmuş adam babama saphire x1300xt crysis dahil bütün oyunları sağlam şekilde açar hatta önümüzdeki 2 yılın oyunlarınıda hakkıyla açar demiş vqalla babam bana diyince ben şaşırdım acaba doğrumu? ben pek inanamadım hatta değil ii görüntülerle açmayı hiç açıcağını bile düşünmedim nese inş açıodur eet bilenler yardım ederse sevinirim görüşlerinize göre değerlendirme yapcaz

• X1300 serisinden kaç. Crysis dahil oynatır evet ama 640*480'de min'de 10-20 Fps arası Eğer alabiliyorsan X1600 ve ya X1650 serisine bak. HD serisi ucuzlayana kadar idare eder. Bende X1650XT var ve gayet memnunum
  • x1300xt(512mb) 640 da ancakmı oynatır? babaaaaaaa oku bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atacans -- 12 Temmuz 2007; 11:52:09 >
  • Bende X1300Pro vardı. Bundan önce ki kartımdı. Hesapta Dx10 Kart'ları beklicektim ama dayanmadı X1300 serisi o kadar iyi değil. Xt olmuş Xtx olmuş değişmez. 512Mb olması da bişeyi değiştirmez
  • hocam crysis saglam sekilde oynamak icin x1650 xt bile yetmez benden solemesi....almisken en az 200 dolar ve ustu bisiy alman sart ....almiskende direct x 10 destekli olmasina dikkat edersen senin lehine olur....
  • beyler saolun yorumlarınız için.. fakat teknik bilgisi olan biriside bişiler yazarsa çok sevinirim
  • Ben yeter demedim zaten (: Ama hiç olmazsa oynatabilecek bir kart.
  • ya abicim güzel diosunuzda o zaman kusura bakmasınlar ama bu crysisi falan yapanların zekasında bir sorun olmalı 200 dolarlık kart bile yetmiorsa alttarafı bir oyuna ne alcaz? yani herkesin 8800 alcak hali yokki sonuçta kimse bi oyun oynucam die bi karta o kadar parayı vermez ancak grafik tasarımcılar alır oda işleri gereği eee ne planlıo peki bu oyunları yapanlar dünyada 1000 tane satarlarsa iidir valla tr de çok fazla ii kartı olanv ar belli ama avrupada falan ole deilki yada amerikada kimsede böyle uçuk kartlar yok satmamak içinmi o kadar para harcayıp oyun yapıo bu adamlar?
  • O zaman konsol al derdin bitsin. Hayır yani böyle söyleniceksen hiç girme bu işe. (Konsolum yok bu yakınlarda olmıyacakta :p)
  • konsol zaten alcam ps3 ama dediğim şey çok mantıklı madem illaki bu oyun için 500 ytl lik kart lazım maliyetini bile kurtaramıcaklar yazık üzüldüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.