Arkadaşlar ben de C336 zedeyim.Teli Cumartesi aldım Aldığım yerle bugün görüştüm, Motorola servisi tanıdığıymış, update yaptıktan sonra memnun kalmazsam değiştirebileceğimi söyledi. Ancak kısıntılı bir bütçem olduğundan ve kolay bulunduğundan Sony/Ericson T200 almak durumundayım. Aldığım yer R520m'in kolay bulunmadığını ve kablosunun gerçekten pahalı olduğunu belirtti. Eski telefonumu geri verdiğimden ve kredi kartı ile alışveriş yaptığımdan aldığım mağazadan değiştirmem lazım. Yoksa hepsiburada.com da R520m var!!! Biliyorum şu an en iyisi R520m ama bu forumlarda T200'ünü telsim ile kullanan arkadaşalara sesleniyorum. C336 gibi beni perişan eder mi? yani flashgeti açtıktan 20 sn sonra cebi açıp kapamam gerekir mi? Şu an elimde bulunan C336 nın classı ile T200'ün arasında dağ gibi fark var mı? ne olur herkez en kısa sürede bana cevap yazsın bu sabah 10:00 gibi teli aldığım dükkana gidicem en azından kafamda soru işareti kalmasın... Cevapları sabah uyanınca kontrol ederim herkeze selam...
Sony Ericsson T200 Elinde bulunan C336 ile aynı sınıf yani Class 8 (4 Upload/1 Download). R520m Class 4 (3 Dwn/1 Upl) haberin olsun.
Not: C336 Kullanıyorum, bende böyle sörunlar olmuyor. Şebeke boşken 5K - 5.5K ile download yapabiliyorum.