Şimdi Ara

Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bende ASUS M51 Va 253 modeli var
    T9400 işlemci
    4 Gb Ram
    Atı Mobility Radeon 512 Mb HD 3650 Ekran Kartı
    Vista işletim sistemi kurulu

ancak Street Fighter IV oyununu kurduğumda çözünürlük ayarlarını değiştiremiyorum dolayısıyla Pc çok kasıyor oyun slow motion da oynanıyor.

ancak Masaüstünde (XP iştelim sistemi) hıs radeon 512 Mb HD 2600 XT var onda sıkıntısız oynuyorum (çözünürlüğü 800x600)
    Bi arkadaşta HP Laptop var Atı 4650 Ekran kartı Vista İşlrtim sistemi onda da izin veriyor çözünürlük değiştirmeye vs

arkadaşar nolur yardım edin çok severek aldığım laptop ı şimdi kırasım geliyor, karşılaştığım sorunun bi fotosunu koyuyorum,
    var mıdır bunu düzeltmenin bi yolu?
    NOT: Oyunu Yönetici olarak çalıştır dediğimde bile izin vermedi değişikliğe

Lütfen Yardım

• dostum ekran kartı driverin son sürüm mü degilse bir güncelleyip açmayı dene. birde oyunun patchi filan çıkmışsa bir araştır kur yararı olabilir
  • ekran kartı son sürüm ama oyun patch i hakkında bi araştırmam yoktu, şimdi bakarım ama yararı olur mu?
    çünkğ sonuçta dediğim gibi diğer sistemlere izin veriyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih56

ekran kartı son sürüm ama oyun patch i hakkında bi araştırmam yoktu, şimdi bakarım ama yararı olur mu?
    çünkğ sonuçta dediğim gibi diğer sistemlere izin veriyor :(

olabilir dene
  • malesef arkadaşlar oyunun patch i yok :(
  • arkadaşlar patch dosyası ararken bulduğum bi sitede sorunun çözümünü de buldum. aşağıdaki linkte "helpful guy — September 19"
    isimli başlıkta

http://www.gamingnewslink.com/2009/07/08/how-to-fix-street-fighter-4-errors-crashes-black-screen-and-installation-errors/

yazıyor çözümler.

öncelikle gizli klasörleri görünür moda getirip ardından
    C / Kullanıcılar (Users) / Kendi Kullanıcı adınız / APP DATA / LOCAL / CAPCOM / STREETFIGHTERIV kılasörünün içindeki "config,ini" dpsyasını açıp içie yazan çözünürlüğü istediğim çözünürlük oranını yazıp Full Screen seçeneğinde ON yazdım sorunum halloldu.

İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim, benim gibi sorun yaşayanlarda inşallah düzetlebilirler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.