Şimdi Ara

lütfen yardım.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım..daha önce hiç arabam olmadı.. nasip olursa yaz sonunda almak istiyorum.. marmariste yaşıyorum.. arabayla pek işim yoktu ama yakın zamanda bir kızım olunca araba almaya karar verdim.. 10bin ile 14 bin arası bir araç düşünüyorum...marmaris küçük bir yer olduğu için ve yılında 6-7 ayı yoğun geçtiği için zaten araba pek fazla bnemem. motorum yeterli olur. ama kış için vede memlekete felan gitmek için arabam olması şart..fazla masraf çıkarmayacak ve uğraştırmıyacak bir araba arıyorum aslında.. ama gözümde şekil şekil araçlara bakıyor.. mesela alfa 156 lar 98-2000 modelleri o fiayatlarda. yada mazda 323 sedan.. renault megane sedan. ama aklım alfada... araç genelde full. ama yedek parça ve arıza durmu ile pek bilgim yok.. ....biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim

• megane ve alfa nın yerıne bence mazda daha ıyı
  • 323 sedan mazda ya baktım sorunsuz bir araç olarak yazıyor forumlada... ama donanım olarak çok az full yada full eyakın var..yani abs sürüc ve yolcu hava yastığı ve kilama yazmıyo çoğunda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.