merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım..daha önce hiç arabam olmadı.. nasip olursa yaz sonunda almak istiyorum.. marmariste yaşıyorum.. arabayla pek işim yoktu ama yakın zamanda bir kızım olunca araba almaya karar verdim.. 10bin ile 14 bin arası bir araç düşünüyorum...marmaris küçük bir yer olduğu için ve yılında 6-7 ayı yoğun geçtiği için zaten araba pek fazla bnemem. motorum yeterli olur. ama kış için vede memlekete felan gitmek için arabam olması şart..fazla masraf çıkarmayacak ve uğraştırmıyacak bir araba arıyorum aslında.. ama gözümde şekil şekil araçlara bakıyor.. mesela alfa 156 lar 98-2000 modelleri o fiayatlarda. yada mazda 323 sedan.. renaultmegane sedan. ama aklım alfada... araç genelde full. ama yedek parça ve arıza durmu ile pek bilgim yok.. ....biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim
megane ve alfa nın yerıne bence mazda daha ıyı
323 sedan mazda ya baktım sorunsuz bir araç olarak yazıyor forumlada... ama donanım olarak çok az full yada full eyakın var..yani abs sürüc ve yolcu hava yastığı ve kilama yazmıyo çoğunda...