Bildirim
lütfen yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu topic daha önce de açılldı bugün. ama senmiydin değilmiydin hatırlayamadım dostum. bilgisayrım -- sağ tuş -- özellikler -- gelişmiş -- hata bildirimi sekmesine gel. hata bildirimini devre dışı bırakı ve altındakinin işaretini kaldır. zırt pırt hata iletisi vermez o zaman. olur olmaz zamanda reset atıyosa ve genelde Iexplorer ile uğraşırken yapıyosawww.zonelabs.com dan zonealarm internet security kur bi tarama yaptır. -
bu topic daha önce de açılldı bugün. ama senmiydin değilmiydin hatırlayamadım dostum. bilgisayrım -- sağ tuş -- özellikler -- gelişmiş -- hata bildirimi sekmesine gel. hata bildirimini devre dışı bırakı ve altındakinin işaretini kaldır. zırt pırt hata iletisi vermez o zaman. olur olmaz zamanda reset atıyosa ve genelde Iexplorer ile uğraşırken yapıyosawww.zonelabs.com dan zonealarm internet security kur bi tarama yaptır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X