Şimdi Ara

Lütfen Yardım(3 seçeneğim var pişman olmak istemiyorum aldıktan sonra)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yarın alışverişe çıkıcamda aşağıda verdiğim üç seçenekten sadece birini alma şansım var.Ben Crysis i fln iyi güzel grafikte oynıyım istiyorum ama sadece 2. yada 3. seçenek beni high grafikte kastırmadan(40-50 fps)(1280x1024) oynatamayacak kadar yetersiz ise kararım monitörden olucaktır.Yani yardımınız benim için çok önemli sonradan pişman olmak istemiyorum.Kimse sorsam sen bilirsin dedilerde kaç fps alıcağımı gerçekten nasıl ben bilebilirim çok merak ediyorum Neyse seçeneklere geliyim:

1.Seçenek:Benq BENQ - X2200W 22 inç monitör
    2.Seçenek:Asus Ati 3870X2
    3.Seçenek:Üç parçadan oluşuyor:
    -Birinci parça:İşlemci:E8400 intel
    -İkinci parça:Anakart:Daha karar veremedim ama 100 dolar civarı bir şey yeterli olur sanırım.
    -Üçüncü parça:Ramde iki model arasında kaldım
    -Birinci model: KINGSTON 2GB 1200MHz DDR2 Non-ECC CL5 (5-5-5-15) DIMM (Kit of 2)
    -İkinci model: OCZ 4GB 800Mhz ReaperX (2x2GB) PC2 6400 CL4 RAM

Kendi bilgisayarımın Özellkileri:

Ekran Kartı:X1900XTX Asus
    İşlemci:AMD 4200+ (939 pin)
    Anakart:Epox 9NPA(yani pci-express 1.1 eğer 3870x2 alırsam bir eksi puan olur sanırım emin değilim ama)
    Ram:2.5gb DDR-1 400Mhz
    Ekran:Philips 19 inç lcd 8ms
    Power Supply:800 watt Thermaltake

Çok Teşekürler Gerçektende yardımlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donalddark -- 17 Nisan 2008; 15:27:21 >

• 3870 in altına 100dolarlık bi ankart mı koymayı düşünüyosun Bana sorarsan 200 dolarlık bişey daha ii olur stabilite açısından
  • önce anakartla işlemciyi çek altına ekran kartın iyi zaten daha sonra almayı düşünebilirsin hem zaten ati nin yeni revizyonlu ekran kartları çıkacak şu safhada ekran kartı için beklenmesi daha iyi olur saygıalar
  • e8200 + P35 DS3L + 2x2gb veritech ram

ekran kartın bi sene daha idare eder..beni kartın abisi

benim sistem imzamda...1280*1024 aa-af kapalı vsync açık kasmadan akıcı şekilde oynuyorum
  • Teşekkürler yorumlarınız için ekran kartından kesinlikle vaz geçtim başta ama hala dediğim monitörle 3. seçenek arasında gidip geliyorum takılmadan oynuyorum demişsin her şeyi high grafiğe yükseltebiliyormusun?Eğer yükseltebiliyorsan benq çok cazip gözüksede 3. seçenek olucak tercihim tek bilmem gereken bu kaldı açıkçası
  • p35 ds3l ile ilgili uyarımı üst konuda okuyunuz....
  • Teşekkürler yorumunuz için öğrenmiş oldum ne kadar fark ettiğini en azından pci express 2.0 la 1.1 arasındaki farkı ama zaten ekran kartı şıkkını elemiş bulunmaktayım çünkü 3. seçeneği komple alabilirsem daha çok performans artışım olacak sanırım ama hala karar verebilmiş değilim bir bilsem high grafikte 40 fps ile oynayabileceğimi hiç durmazdım gider alırdım anakart vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donalddark -- 17 Nisan 2008; 17:21:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.