Bilgisayar: İşletim Sistemi Microsoft Windows XP Professional OS Servis Paketi Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Bilgisayar Adı PASCAL Kullanıcı Adı Mert
Anakart: CPU Türü Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Anakart Adı Asus P5GPL-X (3 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Anakart Çipseti Intel Grantsdale i915PL Sistem Belleği 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Türü AMI (09/19/05) İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM2) İletişim (COM ve LPT) ECP Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1)
Görüntü Birimi: Görüntü Bağdaştırıcısı RADEON X550 Secondary (256 MB) Görüntü Bağdaştırıcısı RADEON X550 (256 MB) 3D-Hızlandırıcı ATI Radeon X550 (RV370) Monitör Tak ve Kullan Monitör [NoDB] (160675137)
Çokluortam: Ses Bağdaştırıcı Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [C-0]
Ekran kartı dışında herşey normal çalışıyor fakat oyun oynarken oyun gayet hızlı ama 5 6. dakkalarda ekran kartı(ATI RADEON x550) kitleniyor ve oyunu kapatıyor. Oynadığım oyun Warhammer ve stronghold. Sorunu çözmemde yardımcı olursanız sevinirim.
bndede aynı kart vr ama öle sorunu yok şuana kdr oynadığım her oyunu açtı bişide olmadı ekran kartının hızını düşür yada parça uyumusuzluğundanda olabilir
Bios ayarlarına gir ve default yap.Daha sonra elle girmen gerekenleri gir..Büyük ihtimalle sorunun biostan..
oyun da iken bilgisayar kilitleniyormu yoksa oyundan atıp windowsamı dönüyor? bunu tam bilmek lazım ekran kartının sürücüsü son ise bi eskisini yükleyipte deneyin
quote:
Orjinalden alıntı: enyz
oyun da iken bilgisayar kilitleniyormu yoksa oyundan atıp windowsamı dönüyor? bunu tam bilmek lazım ekran kartının sürücüsü son ise bi eskisini yükleyipte deneyin
ilk olarak oyun kitleniyor, sonra windows a dönüyor ekran kartı ilgili bir sorun olduğunu söleyip rapor gönderip göndermek istemediğimi soruyor bu sırada oyun hala çalışıyor ses duyabiliyorum ama görüntü kitli bir durumda duruyor.
ekran kartının sürücüsü cd de verilen sürüm, göncelleme nasıl yapılır bulamadım puragramın göncelleme bölümü yok çünkü.