Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM... CANON G12- PANASONİC LX5 yada LX7 - CANON S95 yada S100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2. makina: PANASONİC LUMİX LX5-LX7
    3. makina: CANON S100

bunlar arasında kararsız kaldım lütfen yardım edin üçüde çok iyi cihaz.
    garantisiz alacağım çunku o kadar param yok.
    bunlara bu kadar para vereceğine APS-C sensör varken 1.63 1.7 derdine düşme slr al demeyin çok kaba taşıyamam
    flash kullanmayı hiç sevmiyorum o yüzden diyafram değerleri iyi makineleri ve kompakt makineler arasında seçim yaptım.
    video tabi önemli ama öncelikli tercihim kaliteli fotoğraf çekmek.
    bunların dışında önereceğiniz cihazlar veya bunlardan birinin ikinci elini satmak isteyen olursa mesaj yazsın lütfen.
    değiştirilebilir lens istemiyorum o kadar maddiyat harcayamam sabit lens yeterli olacaktır bana.
    şimdiden tşk ederim yardımlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megalomanyag -- 11 Kasım 2012; 21:43:38 >

• video önemliyse panasonic lx5 canon g12 canon s95 i direk eleyebilirsin bu cihazlar arasında lx7 prograsif video çekmesiyle çok üstün videoda diyafram değeride iyi . resim olarak hemen hemen aynılar fakat videoda lx7 çok daha iyi .
    fakat sanırım 1000tl civarı düşünüyosun biraz daha ekleyebilirsen sony nex f3 öneririm video ve foto kombinasyonu için çok iyi secenek ayrıca çok çok iyi de iso başarımı var.
  • nex serisinden almaktan çekiniyorum çunku ilerde bana ekstra masraflar çıkaracağı muhtelif çok profesyonel değilim çok vaktimde olamayacak fotografa özel zaman ayırmaya. tek istediğim almışken kaliteli sağlam fotograf çeken dslr olmayan sensörü büyük videosuda güzel olan ama öncelik fotoğraf bir makine. ilgilendiğim daha çok cezbeden lx5 ve lx7. lx5 in ikinci elini 600 civarına buluyorum. lx7 sıfır spot sanırım nette 950 ye var. s95 i eledim bu arada. s100 ü de 800 e spot bulabiliyorum ama görüntü olarak beyaz lx5-lx7 beni çok cezbediyor. ama çok farkını hissetmeyeceksem fazla para vermeyip temiz bir lx5 var onu 600 liraya almak istiyorum.

önerilerinizi bekliyorum.
    cevabınız için tşkler.

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar gerçekten araştırmaktan çok sıkıldım birsürü sitede bir sürü yorum. hatta o kadar araştırdımki kompakt m43 dslr hepsinin farklarını sensör çarpanlarını boyutlarını diyafram enstantene gibi terimlerin anlamını öğrenmiş ne işe yaradıklarını keşfetmiş oldum daha almadan:)

o yüzden almışken az buçuk manuel ayarlarada müsade eden bir cihaz alayım bunları keşfedeyim istiyorum.

• hatta yeteceğini bilsem hem sıfır garantili kafam rahat olacak hem fiyatı iyi düşmüş hemen aşağıdakini alırdım nikon s8100 399tl

http://www.daybuyday.com/urun-821490/Nikon-Coolpix-S8100-12Mp-10-X-Zoom-3.0%22-Lcd-Dijital-Foto%C4%9Fraf-Makinesi
  • canon s95 lx5 ve g12 bunların sensörleri diğer kompacklardan çok az daha büyük .g12-s95-lx5 1,7-1,6 sensöre sahipler diğer kompacklar ise 2,3 arasında bariz resim kalitesi beklemeyin 1.7 sensörlü kompack yerine micro 4/3 sistemler alınabilir sensör boyutları dslr e yakın ve ufak boyutlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 12 Kasım 2012; 22:14:05 >
  • e onları alıncada bitmiyorki bu sefer yine işin içine lens furyası giriyor ben fazla para harcamak istemiyorum bir defa alayım öle kalsın istiyorum.
  • yanlarından gelen kit lens zaten kaliteli ve 1,7" sensöre sahip cihazlardan çok daha iyi resim çeker
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olympus xz-1 modeline bak derim. kardeşime aldırmıştım geçen bayram yanına gidincede kullandım makina boyutlarına göre gerçekten harika fotoğraflar çekiyor. tüm ayarları manuel yapılabiliyor gövdesi metal ve f 1.8 gibi bir diyafram açıklığına sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megalomanyag

1 makina: CANON G12
    2. makina: PANASONİC LUMİX LX5-LX7
    3. makina: CANON S100

bunlar arasında kararsız kaldım lütfen yardım edin üçüde çok iyi cihaz.
    garantisiz alacağım çunku o kadar param yok.
    bunlara bu kadar para vereceğine APS-C sensör varken 1.63 1.7 derdine düşme slr al demeyin çok kaba taşıyamam
    flash kullanmayı hiç sevmiyorum o yüzden diyafram değerleri iyi makineleri ve kompakt makineler arasında seçim yaptım.
    video tabi önemli ama öncelikli tercihim kaliteli fotoğraf çekmek.
    bunların dışında önereceğiniz cihazlar veya bunlardan birinin ikinci elini satmak isteyen olursa mesaj yazsın lütfen.
    değiştirilebilir lens istemiyorum o kadar maddiyat harcayamam sabit lens yeterli olacaktır bana.
    şimdiden tşk ederim yardımlarınız için.
    quote:

bu kararı baştan vermeniz isabetli olmuş, yoksa d-slr+kit lens'le ömür harcayan verimsiz kalabalığa karışabilirdiniz.

s100-g12 arasında; g12 tavsiye ederim, lx5 veya lx7'yi denemedim yorum yapamam.ama manuel ayarlara izin vermesi açısından g12 sizi tatmin edecektir.hemen hemen bütün ayarları açık bir makinedir.

• Ben kesinlikle LX7 derim ama bütçeniz müsaitse tabi. Eğer değilse LX5'in fiyatı çok düştü.
    LX7'in f1.4-2.3 lensi sizi yüksek iso kullanmak zorunda bırakmayacak ve buda direk fotoğraf kalitesini arttıracaktır.
  • yorumlarınız önerileriniz için çok tşk ederim arkadaşlar. çok uygun fiyata buldugumdan dolayı seçeneklerim arasında olmamasına rağmen nex-c3d aldım.

ürün en full paketi yanında 16mm ve 18-55 mm lensleriyle beraber geliyor aps-c sensörü var 16.2 mp yanında kutuda flashı boyun askısı parasoleyi herşeyi var.
    ürün birkaç aylık ama nerdeyse ilk ben kullanmışım gibi tertemiz jelatinleri korumaları üstünde çoğu kablosu daha sarıldıgı gibi ve sony türkiye garantili.
    full kutu içeriğiyle get ilanla 750 tl ye aldım :)

üründen çok memnun kaldım fazlasıyla beni tatmin etti.
    16 mm lensi ile beraber boyutları nerdeyse kompakt makineden farkı yok.
    hareketli ekranı ve birçok akıllı modu harika çalışıyo. çok güzel ve işlevsel modlar hazır paketler halinde menüde kısa yol olarak sunulmuş. ben çok begendim öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.