Şimdi Ara

Lütfen Yardım EdermisiNiz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşLar ben yeni bir Laptop aLdım bir ay kadar oLdu.fakat aLaLı bir hafta oLmadan her açıLışta bir hata geLmeye başLadı.rundll hatası veriyo ve ben çok sinir oLuyorum her açıLışta böyLe bir şeyin geLmesinden.geLen hata aşağıda resimde.googLe dan baktım siteden baktım bu hataya dair hiç bir biLgi yok hiç birşey çıkmıyo biLe.bana bi yardımcı oLursanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim

Lütfen Yardım EdermisiNiz ?

• İlk olarak bilgisayarınıza güvenli modda detaylı bir virüs taraması yapınız.
    Taramayı yapınca Burda Anlatılanları Yapınız
  • Başlat çalıştıra regedit yazıp ctrl + f tuşuna basın winzsj32.rom yazıp sonrakini bul deyin bulduğu değeri sağ tıklayıp silin sonra f3'e basıp yine aramaya devam edin bulursa yine silin taki bulamayana kadar bu işlemi devam ettirin..Bilgisayarı kapatıp açın düzelecektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcse_turk

Başlat çalıştıra regedit yazıp ctrl + f tuşuna basın winzsj32.rom yazıp sonrakini bul deyin bulduğu değeri sağ tıklayıp silin sonra f3'e basıp yine aramaya devam edin bulursa yine silin taki bulamayana kadar bu işlemi devam ettirin..Bilgisayarı kapatıp açın düzelecektir..

kardeş dedikLerini yaptım işe yaradı çok sağoLasın vaLLa ya
  • Rica ederim dostum çözüldüğüne sevindim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.