Şimdi Ara

Lütfen Yardım Edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya şimdi ben bir büyük mallık yaptım(Türkçe kan ağlıyor)Fanı dönmüyordu.80 derecede niyeyse elimle döndürüyor ve sonra çalışıyordu.50 derecede falan yarım yumalak.Ben de internette araştırdım.Bir kanalda falan baktım.Benimki de çöp olduğu için yağ konulmuyormuş.Daha doğrusu koyacak yer yok.Bende o sırada vardır diye diye aradım.Sonra kırdım.İşte mallığım xD
    Bana bunun fanı lazım.Bulabilecek var mı?(İnternetten ben bulamadım daha doğrusu körüm )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihcelebi0227 -- 5 Ocak 2020; 17:16:51 >

• La bi yardım edin la
  • Hocam sakin ol bir önce Allah rızası için. Şimdi hocam sanırsam resim koymak istediniz ama koyamadınız neyin fanı hangi fan? Söyleyin de bilelim. İşlemcinizi de söylerseniz iyi olur tabi ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 5 Ocak 2020; 18:35:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullandığınız ekran kartı marka modelini belirtmemişsiniz.
  • algoritma kullanıcısına yanıt
    Zannedersem resim koymak istedi ama koymadı hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam olarak fotografla açıklar mısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROHNET

Hocam sakin ol bir önce Allah rızası için. Şimdi hocam sanırsam resim koymak istediniz ama koyamadınız neyin fanı hangi fan? Söyleyin de bilelim. İşlemcinizi de söylerseniz iyi olur tabi ki.
    Geforce 210 o pervane gibi olan yer var ya ben oranın içine ettim.Sonra yine sinirlendim ve yaktım(Sorunlu 0labilirim xD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    2 hafta önce açıldı
    Lütfen Yardım!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • salihcelebi0227 S kullanıcısına yanıt
    Lütfen Yardım Edin!@salihcelebi0227
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihcelebi0227

@salihcelebi0227
    Onun dışında sorun yok
  • 210 un üzerinde fan olsa ne olur olmasa ne, kırdıysan sök at üstündeki fanı, birşey olmaz o karta, öyle fansızda kullanılır.

istersen elinde fazladan bir fan varsa bir şekilde üstüne tutturrsun yada kartın üstüne takmana bile gerek yok, kasada kartın 1 alt slotuna tuttur bir fan karta doğru üflesin.
  • GuvenDMRK kullanıcısına yanıt
    Ya 100 derece falan olur kurban olam csgo donmuyor fan sayesinde ilerde hd 5870 alacağım idaret etmem lazım
  • salihcelebi0227 S kullanıcısına yanıt
    E sana pratik bir yöntem söylüyorum, kasada e.kartının 1 alt slotuna bir kasa fanı tak karta doğru üflesin yeter.

Yada git bir tamirciye kartın üstüne uyacak ebatlarda al bir tane fan 3-5TL ver, plastik cırt cırt larla yada japon la veya nalburdan uygun 2-4 vida al kartın alüminyum bloğuna sabitle.

Şöyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 5 Ocak 2020; 22:48:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GuvenDMRK

E sana pratik bir yöntem söylüyorum, kasada e.kartının 1 alt slotuna bir kasa fanı tak karta doğru üflesin yeter.

Yada git bir tamirciye kartın üstüne uyacak ebatlarda al bir tane fan 3-5TL ver, plastik cırt cırt larla yada japon la veya nalburdan uygun 2-4 vida al kartın alüminyum bloğuna sabitle.

Şöyle.

Agaaa mantıkkklıymışş yaaa sennn Kings Of King'sin.Sağol kardeşim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.