Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM EDİN :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-) Daha önce shopto'dan bir arkadaşıma oyun göndercektim. Oyunu gönderdim. Shopto'dan isim bilgisini değiştiremediğim için oyunu İngiltereye geri gönderdiler. Lütfen biri yardım edebilir mi? Oyunun parasını geri alabilmem için :(

2-) Bu yukardaki olaydan sonra kredi kart bilgilerimi shopto'dan sildim. (Daha önce yukardaki adresi çoğu kez değiştirip kendi adresim yaptım ancak her dafasında 1£ kesip (hepsini geri aldım) adres bilgisini değiştirmediler.)
    Sildikten sonra bugün kendime oyun aldım. Kredi kart bilgilerimi ve adres bilgilerimi bizzat elimle doldurdum. Az önce bir mail geldi ve yukardaki gönderdiğim arkadaşın adresine gönderileceği yazıyordu. LÜTFEN bir şekilde adamlarla iletişime geçmeme yardımcı olun :(

• Hacı bu shoptodan alıp %10 karla satma olayı sana bi numara büyük geldi. Dost acı söler. Araştırıp tam neyin ne olduğunu öğrenmeden girdin işe. Vakti ve iyi ingilizcesi olan bi arkadaş sana bi metin hazırlarsa yollayıp para iadeni ve sipariş iptalini isteyebilirsin. Daha sonrada benim tavsiyem yeni bir mail adresi ile yeni bir üyelik al. Geçmiş olsun.
  • Teşekkür ederim. Şu sorunu bir halletsem. İngilizce bilen biri lütfen yardım etsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.