Şimdi Ara

LÜTFEN Yardım Edin :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maksimum 500tl civarı makina almak istiyorum arasında kaldığım modeller şunlar:

http://www.gold.com.tr/U202718/Fuji-Finepix-S2980-Siyah-14-18x-3-0-Fotograf-Makinesi 449TL

http://www.gold.com.tr/U198380/Canon-Power-Sx150-Siyah-Fotograf-Makinesi 449TL

http://www.gold.com.tr/U149313/Olympus-Sz-10-Gumus-14-0mp-18xop-3-0-lcd-Ekra 440TL

Şimdilik bu 3 model arasında mekik dokuyorum herkez farklı bişey yazıyor kimi olympus alınmaz diyor kimi başka bişey.. Bu modellerden hangisi sizce en uygunu en iyisi ? Kötü ise hangisi neden kötü? işin üstadlarından yardım istiyorum. Bu arada açık alandaki gece çekimleri benim için önemli, şuan kullandığım casio makina var aldığıma pişman oldum gece arkadaki herşeyi resmen yok ediyor sadece resimde çektiğin kişi çıkıyor manzara, arkadaki objeler falan kayboluyor, bu makinalardan bu yönden daha başarılı olanları hangisidir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manie -- 23 Temmuz 2012; 17:44:55 >

• İlk önce arka planın flu çıkmasını diyorsan ayarlardan kaynaklı olduğunu söyleyelim. Sonra Fuji'yi elemeni tavsiye edeyim sebebi ben uzun zamandır Dslr kullanıyorum. Ve geçen hafta kardeşim kullansın diye fuji finepix s2960 aldım gündüz açık alanda iyi ama gece çekimleri beni tatmin etmedi. Aslına bakarsan dslr makine kullandığım için gündüzü de beni tatmin etmedi. Ama kötü denmez tabi kapalı alanlar ve gece çekimleri beni tatmin etmedi sadece. Onun dışında Olympus ve canon iyi duruyor durmasına da benim tavsiyem biraz daha para biriktirip giriş seviyesi olan dslr makinelerden mesela en uygun olanı canon 1100D 1.100 ile 1.200 TL arası bir fiyatı var bunu alabilirsin ve pişman da olmazsın. Buna karşılık nikon'da vardır elbet ama kullanmadığım için bir bilgim yok onuda Nikon kullanan arkadaşlar tavsiye eder sanırım.
  • 500lira civarina ne alinir bilmiyorum ama o listeden ne alinmaz biliyorum. fujiyi cikartabilirsiniz listeden. canon sx150 guzel makina.

arka tarafinda fotografta cikmasi flas kullanimiyla ilgili daha cok. yavas senkron muydu neydi turkcesi o modu kullanmaniz gerekli. yada hic. kullanmamaniz. ama bu durumda ucayak gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence sx130 alın
  • @zerosn , hocam dediğin makina çok güzel onuda baya araştırdım lakin öğrenci adamım okadar para şuanda veremem değerli yorumun için teşekkür ederim :) dslr makinaya geçiş yaptığımda tercihim olacaktır..

@ozeba ,fujiyi neden önermezsin mesela canonla kıyaslarssak hanig yönlerden eksik kalır? bende zaten içimden bir ses sx150 almamı söyliyor :)

@ayhan_eee , sx 130, sx 150 nin alt modeli değilmi fazla bilgim yok o yüzden soruyorum.. sx150 ye oranla hangi özellikleri yada hangi yönden daha iyi ? teşekkür ederim
  • Arkadaşlar NIKON COOLPIX L310 bu model nasıldır 469TL teknosada
  • duyduğuma göre fuji s2980 aynı s2950 gibiymiş s2950 konusundada kötü yorumlar duydum siz bilirsiniz am s2980 in tarzını çok beğeniyorum

• canon sx150 aldım arkadaşlar, değerli yorumlarınız için teşekkür ederim makinadan oldukça memnunum iyiki bu modeli almışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manie

canon sx150 aldım arkadaşlar, değerli yorumlarınız için teşekkür ederim makinadan oldukça memnunum iyiki bu modeli almışım

pişman olmazsın, bende bir senedir SX130IS kullanıyorum çok güzel makina, kuzenimede SX150 aldık yakın zamanda ikiside çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manie

canon sx150 aldım arkadaşlar, değerli yorumlarınız için teşekkür ederim makinadan oldukça memnunum iyiki bu modeli almışım

hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Güzel fotoğraflar çekmen dileğiyle güle güle kullan.
  • @theoden_00, @ozeba, @zerosn sağolun yorumlarınız için çok teşekkürler
  • Arkadaşlar Ben 2980 ni yeni aldım ama ufak nesnelerde flu çekim yapabiliorum insan yuzunde yapamıorum. Yardımcı Olabilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.