Şimdi Ara

Lütfen Yardım Edin GTS 250

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bir ekran kartı aldım benim emektar 8600 gt nin emekli olma zamanı gelmişti neyse uzatmadan konuya gireyim bugün palit gts250 green ekran kartı aldım ama görüntü gelmiyor ekran kartını takınca anakart bir kere uzun ötüyor ardından üç kere kısa ötüyor bilgisayar normal açılıyor ama ekranda görüntü yok benim ilk aklıma gelen psu psu alim diycem ama sorunun psu da olduğunu anlamadanda boşa psu ya para vermek istemiyorum cooler master rc534 kasamla beraber gelen cooler master 380w bir psu war sistemde sorun psu damıdır? birde ekran kartının kutusundan 1 adet güç konnektörü çıktı ama ekran kartı üzerinde iki adet güç bağlantı noktası var bir tane bağlamak yeterlimidir. eğer psu almam gerekiyorsa 500w üzeri 150 tl yi geçmeyecek şekilde önerileriniz nelerdir. ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Sistem:
    q6600 G0 İşlemci
    Asus P5K-E Wifi Anakart
    Kingston 8500 dual ram 4gb 1066mhz
    wd caviar black 1TB HDD
    2 adet sata DVD-RW
    3 adet 12 cm 2 adet 8 cm cooler master fan
    avermedia tv kartı
    creative 7+1 ses kartı
    ayrıca ileride bir tane fan kontrol ünitesi almayı düşünüyorum.

• 2 connektöre de bağlamalısın büyük ihtimal karta güç gitmediğinden açılmıyor. güç kaynagı olarak cm
    http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rp-500-pcap-rp-500-extreme-power-500w-guc-kaynagi/productDetails.aspx?I_ID=30062
    http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-xp600-xp600-gaming-edition-600-watt-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=39365

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arrivederci -- 5 Kasım 2009; 2:01:25 >

• http://www.exa.com.tr/fsp/power_supply/fsp_500w-343-8017.html

iki güç bağlantısını da takmalısın kesinlikle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonymony

Arkadaşlar bugün bir ekran kartı aldım benim emektar 8600 gt nin emekli olma zamanı gelmişti neyse uzatmadan konuya gireyim bugün palit gts250 green ekran kartı aldım ama görüntü gelmiyor ekran kartını takınca anakart bir kere uzun ötüyor ardından üç kere kısa ötüyor bilgisayar normal açılıyor ama ekranda görüntü yok benim ilk aklıma gelen psu psu alim diycem ama sorunun psu da olduğunu anlamadanda boşa psu ya para vermek istemiyorum cooler master rc534 kasamla beraber gelen cooler master 380w bir psu war sistemde sorun psu damıdır? birde ekran kartının kutusundan 1 adet güç konnektörü çıktı ama ekran kartı üzerinde iki adet güç bağlantı noktası var bir tane bağlamak yeterlimidir. eğer psu almam gerekiyorsa 500w üzeri 150 tl yi geçmeyecek şekilde önerileriniz nelerdir. ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Sistem:
    q6600 G0 İşlemci
    Asus P5K-E Wifi Anakart
    Kingston 8500 dual ram 4gb 1066mhz
    wd caviar black 1TB HDD
    2 adet sata DVD-RW
    3 adet 12 cm 2 adet 8 cm cooler master fan
    avermedia tv kartı
    creative 7+1 ses kartı
    ayrıca ileride bir tane fan kontrol ünitesi almayı düşünüyorum.

Sorunun PSU ile alakalı deil fakat Psu bu system için minimum 420W olsa fena olmaz.

Sorun ;Dier arkadaşların'da belirttiği üzre, kartı'nın üzerinde 2 adet 12V bağlantı soketi olmasına karşın 1'ini takmış olman'dan dolayı kart çalışmıyor, anakartın'da buzer mesajıyla takılı 1 VGA yok sinyali veriyo.

PSU'dan oraya uygun 6 pin soket varsa onu kullanırsın 2.si için'de çeviriciyi kullanırsın, PSU'dan o kısıma uygun 6 pin soketli 1 kablo çıkmıyorsa o çevirici'den 1 adet daha edinmen lazım, firmalara göre 2.5TL ~ 7.5TL gibi fiyatlar'a bulunabilio.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 5 Kasım 2009; 2:22:54 >

• arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim sorunu çözdüm bu sabah ilk işim gidip bir güç kablosu almak oldu ve sorun çözüldü anlamadığım olay üretici firmanın tek güç kablosuyla kartın çalışmadığını bile bile kutuya tek güç kablosu koymuş olması :S
  • quote:

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim sorunu çözdüm bu sabah ilk işim gidip bir güç kablosu almak oldu ve sorun çözüldü anlamadığım olay üretici firmanın tek güç kablosuyla kartın çalışmadığını bile bile kutuya tek güç kablosu koymuş olması :S

PALİT :D
  • quote:

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim sorunu çözdüm bu sabah ilk işim gidip bir güç kablosu almak oldu ve sorun çözüldü anlamadığım olay üretici firmanın tek güç kablosuyla kartın çalışmadığını bile bile kutuya tek güç kablosu koymuş olması :S

Cunku bu devirde ki psularda en az 2 tane 6pin pci-exp güç girişi bulunuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne kadar saçma bir olay ya... az kalsın hem kartı hemde kasayı kırıyordum sinirden. tek güç kablosuyla çalışmayacağını bile bile tek kablo koyuyorlar.
  • Arkadaşlar ben bi soru daha sormak istiyorum...
    aynı kartın içinden 2 pinli ufak bi kablo daha çıkıyor.
    bu kabloyu kullanmamız gerekiyormu?
    gerekiyorsa nereye takmamız lazım ?
    tşk. ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: velvel_e

Arkadaşlar ben bi soru daha sormak istiyorum...
    aynı kartın içinden 2 pinli ufak bi kablo daha çıkıyor.
    bu kabloyu kullanmamız gerekiyormu?
    gerekiyorsa nereye takmamız lazım ?
    tşk. ederim...

monitöre ekran kartı üzerinden ses aktarmak için kullanabilirsin...
  • benim için gereksiz galiba hiç uğraşmaya değmez ama anladığım kadarıyla hdmi soketi üzerinden ses aktarıyor heralde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.