Şimdi Ara

Lütfen yardım edin.İnternet hızım çok düşük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16mpbs internet kullanıyorum ama hız ve indirme hızım çok düşük videoları 360p de bile donarak izliyorum.
    Kaç kez ttnet müşteri hizmetlerini aradım yeni bir dns sunucu adresi ve arıza kaydı oluşturmaktan başka bir şey yapmadılar.Hiç biri sonuç vermedi.
    Çıldıracam artık ne yapsam bilmiyorum 16mpbs paketim var ama hız testinde 3 ün üstüne çıktığını görmedim akk de geçmedim.
    En son yaptığım hız testimde aşağıda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scofıelld

16mpbs internet kullanıyorum ama hız ve indirme hızım çok düşük videoları 360p de bile donarak izliyorum.
    Kaç kez ttnet müşteri hizmetlerini aradım yeni bir dns sunucu adresi ve arıza kaydı oluşturmaktan başka bir şey yapmadılar.Hiç biri sonuç vermedi.
    Çıldıracam artık ne yapsam bilmiyorum 16mpbs paketim var ama hız testinde 3 ün üstüne çıktığını görmedim akk de geçmedim.
    En son yaptığım hız testimde aşağıda.

Bende de 8 mbps'e kadar olan akk'lı paketten var 1.5 -2'den fazlasını göremedim.

• S.a hocam bende ayni seyden muzdarip idim duzeldi
    1.sorun bina girişindeki kutudan eve gelen hat bina eski ise ince kablo oluyor kalin kablo ile degistirince duzeliyor
    Yeni binalarda ise kabloda yama felan varsa hızı etkiliyor yamasiz kalin kablo ile değiştir düzelir
    Not:ben kendim degistim ket5 kablo ile gelen tek hatta 2+2 renk birden kullanarak sorunu çözdüm
    2. Olarak masa üstünde modemden gelen ket5 kabloda kirilma varsa veya cok uzun ise hizda düşme oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam binanin girisinde ki kutuya baktim kutu ve kablolar cok eski simdi ne yapayim kutudan eve yeni kablo mu cekeyim yoksa ttnet i arasam gelip degistirebilirler mi?
    Bu arada yalin internet kullaniyorum belirtiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu islerden anliyorsan kendin cek ttnet i aradinmi biz kapiya kadar ( o kutuya ) sorumluyuz bina ici size ait diyorlar genede yap dersen bir sonraki faturana ek ucretle gelir onlarda ücretli yapiyor
    Anlamiyorsan ttnetle ugrasmaktansa cagir bi elektrikci halleder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah_ist25 -- 7 Mart 2015; 14:21:20 >
  • Scofıelld kullanıcısına yanıt
    Türk telekom halleder kutu çok kötü durumda bu ev telefonunuzda parazitlenme yapar buda internetini çok etkiler elektrikçide halleder bu olayı bağlantıyı telekom gelir yapar bu arada speedtestten değil modem arayüzünde hattındaki sinyal yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 360p -- 7 Mart 2015; 15:41:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.