Şimdi Ara

LUTFEN YARDIM EDIN IYI DEGILIM/ MEZUNA KALMA ISTEGI VS AILE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene mezuna kalmak istiyorum temmuzun basinda ygs calismaya başladım sene icinde gercekten büyük şeyler yaşadım ygs ve lys mi buyuk ölçüde etkiledi ygs 95k lys 69k geldi ve lys yi son 1aya sıkıştirdim bu sene mezuna kalirsam planlarim hazır belki gelip umursamicaksiniz ama arkadaslar gercekten zor durumdayim ailemden 1kisi bile destek olmadi bana ben bunlari umursamayarak temmuzda ygs mati bitirip ygs bioyu yarimladim ilk ygs mat denememde 33.5 net cikti tam sevinemedim ve aile baskısı devam etti gün geldi tercih gününe okadar buyuk bir baski yapıldiki babam benimle 3 4 gun konusmadi ve hala konusmuyor annem suan arada kalmis durumda bilirsiniz ana yüreği ve abim kesinlikle babama destekci ve uzerimde buyuk bi baski ve yuk var

Arkadaslar hayatim boyunca hayalini kurdugum üni cok aşırı yüksekte degil 22 k ile hacettepe otomotiv arabalara karsi olan ilgimi dille anlatamam ve hayallerimden sanırım büyük bi baskiyla vazgecmek uzereyim LUTFEN AMA LUTFEN BIR SEYLER SOYLEYIN VE MUMKUNSE CIDDI SEKILDE SOYLEYIN

ZOR DURUMDAYIM SIZI KARDESLERIM OLARAK GÖRDÜĞÜM ICIN BURADAYIM

Dusuncelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yoruma açığım arkadaslar

• Kesinlikle mezuna kal kardesim bak ben istemedigin yeri bitirdim 23 yasinda ygs calisiyorum su an.ben bile bunu goze aldiysam senin direk mezuna kalman lazim kal omrun boyunca pismanlik duyma

• quote:

Orijinalden alıntı: Formax3

Arkadaşlar bu sene mezuna kalmak istiyorum temmuzun basinda ygs calismaya başladım sene icinde gercekten büyük şeyler yaşadım ygs ve lys mi buyuk ölçüde etkiledi ygs 95k lys 69k geldi ve lys yi son 1aya sıkıştirdim bu sene mezuna kalirsam planlarim hazır belki gelip umursamicaksiniz ama arkadaslar gercekten zor durumdayim ailemden 1kisi bile destek olmadi bana ben bunlari umursamayarak temmuzda ygs mati bitirip ygs bioyu yarimladim ilk ygs mat denememde 33.5 net cikti tam sevinemedim ve aile baskısı devam etti gün geldi tercih gününe okadar buyuk bir baski yapıldiki babam benimle 3 4 gun konusmadi ve hala konusmuyor annem suan arada kalmis durumda bilirsiniz ana yüreği ve abim kesinlikle babama destekci ve uzerimde buyuk bi baski ve yuk var

Arkadaslar hayatim boyunca hayalini kurdugum üni cok aşırı yüksekte degil 22 k ile hacettepe otomotiv arabalara karsi olan ilgimi dille anlatamam ve hayallerimden sanırım büyük bi baskiyla vazgecmek uzereyim LUTFEN AMA LUTFEN BIR SEYLER SOYLEYIN VE MUMKUNSE CIDDI SEKILDE SOYLEYIN

ZOR DURUMDAYIM SIZI KARDESLERIM OLARAK GÖRDÜĞÜM ICIN BURADAYIM

Dusuncelerinizi bekliyorum

saçma sapan hareket yapıp bir yer yazma sanki gelecekteki 50 yıl abin baban çalışacak o işte baskılara boyun eğme hayalinden vazgeçme 1 sene daha hazırlan ama eğer 2-3 gün sonra aynı tempo ile çalışamıyacağını düşünüyorsan annene babanada yük olma bu yıl git gerçekten kendine güveniyorsan kal yanlız da olsan mücadele et..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcdhestan -- 3 Ağustos 2016; 17:20:43 >

• aynı durumdayız, ailemle tartıştım ben istediğim bölüm için. Unutma bu senin hayatın,tercih yapacaksan istediğin yerleri yaz bırak. Gelirse gelir gelmezse gelmez.
  • Aileni ikna edip mezuna kalamazsan baskıyla bir bölüm yazarsın, sarmaz; ikinci üçüncü sınıfa gelince okulu bırakır tekrar sınava hazırlanırsın. Olan senelere olur.

Maalesef bu durum çok oluyor, umuyorum aileni ikna edebilirsin.
  • Sağolun kardeslerim fikirleriniz icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.