Şimdi Ara

Lütfen yardım edin ... [Onlarca PC ye kolay yolla Windows yüklemek istiyorum]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Okulumda bilgisayar takımına girmeye hak kazanmış bir öğrenciyim. Fakat şu günlerde üstesinden gelemediğimiz büyük bir sorunumuz var.

Okulun bilgisayarları %70 oranında virüslü ve arızalı. Biz de bu bilgisayarların hard disklerini tek bir bilgisayara takarak hepsine "Deep Freeze" korumalı bir Windows sistemi kurmak istiyoruz.

Lütfen yardım edin.

• Sadece bir tanesine yükleyin daha sora norton ghostla diğer bilgisayarla aktarın. Ama bundan önce aktarılacak bilgisayarlardaki harddiski silmelisin. Norton ghost'un clone disk seçeneğinden diğer harddisklere aktarabilirsin.
  • Acronis true image yada norton ghost ile halledebilirsin sorununu ben acronis true image'ı öneririm
  • Bütün bilgisayarların konfigürasyonları aynı mı? yoksa disk imajlarının aktarımında sorun çıkabilir.
  • arkadaşlar true image exe. arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • bilgisayarın birine yedek yaparsın yükledikten sonra diğerlerinede atarsın en basit yolu budur :)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6347984/tm.htm

Bu linke bi bak dostum Banner hocam döktürmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimli_genc22 -- 27 Şubat 2007; 17:31:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada bildiğim kadarı ile nortonghost deep freeze li makinada yedek alırken deep freeze kaldırmanızı istiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.