Şimdi Ara

Lütfen Yardım Laptop Ekranında Oluşan 1cm Yatay Çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar Toshiba Satallite L675-10z bir laptopum var.
    Laptopta herhangi bir sorun yoktu fakat bir süre önce ekranda kısa 1 cm yatay çizgiler oluştuğunu farkettim.
    Bilgisayarı açtığında felan herhangi bir sorun yok ama özellikle video izlediğinde 1cm yatay şekillerde çizgiler oluşuyor çok hızlı şekilde ekranda beliriyor
    Bu sorun açık arkaplanda belli olmuyor ama arkaplan koyu renkli ise dikkatli baktığında karıncalanma gibi gelip giden beyaz çizgiler görünüyor.
    Fotoğraflarda ekranın bazı yerlerini çektim bu şekil çizgiler.
    Not:(((Yaklaşık 2 ay önce Chipsetin arızasından dolayı değişimi yapıldı.Değişimi yapılmadan önce sadece ekranın üst orta kısmında ufak bir bölgede oluyordu fakat şimdi ekranın heryerinde beliriyor.Bilgisayarcıya verdiğimde bir süre sonra beni aradı ve ekrana giden kablonun değişmesi gerektiğini söyledi 90 tl değerinde.
    Değiştirdikten sonLütfen Yardım Laptop Ekranında Oluşan 1cm Yatay Çizgilerra sorunun kablodada olmadığını söyledi.Şimdi sizce ne yapmalıyım ekrandaki bu çizgiler için şimdiden teşekkürler.)))Lütfen Yardım Laptop Ekranında Oluşan 1cm Yatay Çizgiler

• senin bilgisayarcı biraz sıkıntılı galiba çipseti de oradamı değiştirdin ve kaça değiştirdin.
  • Evet Çhipseti orada değiştirdim 400 liraya.
    Bilgisayarda ekran resmi alıp whatsaptan yolladığımda belli olmuyor telefonla çektim fotoları.
    Sence neden kaynaklanıyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.