Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM LAPTOP İÇİN SERİ PORTTAN ÇALIŞAN DIŞARIDAN BESLEMELİ PİC PROGRAMLAYICI ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN KAFAYI YİİİCEM ARADIM Bİ TÜRLÜ BULAMADIM.USB PROGRAMLAYICI İÇİN GÖZLE GÖRÜLÜR AÇIK Bİ DEVRE YOK.BENDE USB-RS232 ÇEVİRİCİ ALIP DIŞARIDAN BESLEMELİ BİR PİC PROGRAMLAMA DEVRESİ İLE PİC PROGRAMLAMAYA KARAR VERDİM.LÜTFEN LEİNDE OLAN ARKADAŞLAR DEVRE ŞEMASINI VARSA BASKI DEVRESİNİ YOLLARSA ÇOK SEVİNİRİM PROTEUS BİLGİSAYARIMDA KURULU.PİC İLE UĞRAŞICAM AMA Bİ PROGRAMLAYICI OLMADAN UĞRAŞMAK İÇİMDEN GELMEDİ.ACİL YOLLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

• Forumda arama yaptınmı?Konu bir kaç defa açılmıştı..
    http://forum.donanimhaber.com/searchpro.asp?phrase=USB+PIC&author=&forumid=ALL&topicreply=both&message=body&timeframe=%3E&timefilter=0&language=single&top=1000&criteria=AND&minRank=0&sortMethod=r&submitbutton=+Tamam+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK102 -- 22 Temmuz 2006; 18:04:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MK102

Forumda arama yaptınmı?Konu bir kaç defa açılmıştı..

forumu alt üst ettim bi devre buldum onunda yapılmış resmi var ne şema var nede baskı devre yardımcı olanlara çok teşekkür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MK102

Sanırım bu linkte verilmişti..
    http://forum.donanimhaber.com/m_4668396/mpage_1/key_USB%2CPIC/tm.htm

bende şimdi baktım oraya fakat aradığım usb programlayıcı değil dışarıdan besleme alan seri porttan çalışan bi devre.pic lerin bütün f serilerini programlaması benim için yeterli.
  • ya eproje.com da vardı ole cok basit bi devre 3 direncle bi de dısarıdan beslemeyle calısan. zaten benim bildigim 5 pin var o pinleri doru takarsan baya bi pic i programlayabiliyosun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: solaris

ya eproje.com da vardı ole cok basit bi devre 3 direncle bi de dısarıdan beslemeyle calısan. zaten benim bildigim 5 pin var o pinleri doru takarsan baya bi pic i programlayabiliyosun.

şöyle zif soketli falan bi devre gördüm bu forumdada sadece resmini vermişler ne devre var nede pcb şema.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım MK102 arkaşın verdiği forum sayfasında aradığın herşeyi bulabilirsin... tüm mesajları okursan bayağı ilerlemiş olursun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: malinbay

www.propic2.com
    http://www.****.com/download/270409/propic2.pdf.html

bi buraya baq

arkadaşım bu devrede pic 12c508 var biz bunu ayrıca programlayıp mı devreye takıcaz yoksa bu bölümü devreye koymayacakmıyız.bide propic 2 yazılımını verbilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• özür dilerim seri pottan çalışan devre istemişsin. propic2 paralel porttan çalışıyor.

hocam 12c508siz kullanılabiliyor devre zaten 12c508'nin hex dosyası paralı. Bir kaç kit sitesi bu devreyi satıyor. Ayrıca bu programlayıcıyı kullanmak için IC-Prog 1.05 de kullanılabiliyor...
  • arkadaşlar k128 usb pic programlayıcı devresini yapmaya karar verdim ancak k128 pdf sindeki devre şemasında alt tarafa çizilmiş "CN2 ICSP" adlı 5 pinlik bi konnektör sembolü çizlmiş acaba bu konnektör ne işe yarıyor devreyi yaparken bunu kullanmasak yinede devre çalışırmı eğer kullanmak zorundaysak nasıl kullanacağız lütfen yardım.devreyi yapanlardan tavsiyeler bekliyorum.
  • ıcsp (in-circuir-serial-programming) picleri 5 pin ile seri olarak programlaya yarar. yani devrende 5 pini ayrı olarak boardda çekersen, pici devrenden sökmeden programlayabilirsin. Bu sayede mobil bi programlayıcın olur.
    bazı soketli programlayıcılarda bu özellik olmadığından yeni nesil picleri destekleyemez. bu sistem sayesinde tüm picleri programlayabilirsin. Ayrıca SMD tip picleri ancak icsp ile programlayabilirsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.