Şimdi Ara

Lütfen yardım Yapamıyorum bu şehirde,Dayanamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar herkese.Ankarada oturuyoruz.Konyalıyım..Babama ve anneme çok düşkünüm.Onlardan ayrı kalmaya hiç dayanamazdım.Taki lise bitti ve üniversite çağım geldi.Artık büyüdüm gurbetliğe,anne baba özlemine dayanabilirim dedim.Ve ona göre tercih yaptım.Ygs zamanını çok sevdiğim dayımı kaybettim.Onun travmasıyla sınava girdim ve sonuç hüsran.Bu 1 senem boşa gitmesin diye ve bu durumdan dolayı babam beni özel üniversiteye göndermeye karar verdi.Ankarada ki hiç bir özel üniversite tutmadı istediğimiz bölümdeki.Ve şuan ki okuduğum trabzonda ki okul tuttu.28 eylül günü geldi yaklaştı.Çıktık yola babam ben ve annem.Gelene kadar hiç bir şey yoktu.Beni yurda yerleştirdiler.Daha sonra ayrılma vakti geldi.Arabaya bindiler ben arkada kaldım.Gidiyolardı annem ve babam bana el sallıyor.İşte o gün o 27 eylül günü benim için çok büyük bir etki yarattı.Arkada kaldım annem ve babam gidiyor arkalarından el sallıyorum.Daha sonra aralıksız 5-6 saat yurdun bahçesinde ağladım.2 hafta ağlamakla geçti günlerim.Okulu bırakmayı düşündüm.Ama ortada babamın ve annemin verdiği bir emek vardı.Bırakamazdım ve okulum özeldi ortada ödenen bi para vardı.Babamın emeklerini boşa çıkarmak istemiyodum.Alışırsın dediler alışamadım.Her gün içimdeki burukluk morelsizlik beni yedi bitiriyor.Yapamıyorum.Trabzona alışamadım havası,suyu,insanı alışamadım.Aileme fazla belli etmemeye çalışıyorum onlarında morelini bozmamak için.Ama yapamıyorum evden ilk defa ayrıldım ama olmuyor.Bir çok yüzler görüyorum şehirde okulda ama kimsem yok sahipsiz gibisin.Derslerim çok zor.Elimden geldiğince en iyi şekilde çalışmaya çalışıyorum fakat bu gurbet beni bitiriyor çalışmamıda engelliyor.Ankaraya yatay geçiş yapmak istiyorum ankaradaki ufuk üniversitesine.Ufuk üniversiteside özel bir üniversite.2.30 ort istiyor fakat derslerim çok zor.Sizce yatay geçiş başvurusu yapsam kabul ederler mi?Hani derler ya özel üniversite geçmesi kolay olur diye her şey paraya bakar diye sizce denildiği gibi mi ? Eğer bu şehirde dahada kalırsam ya verem ya kanser olurum üzüntüden lütfen yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi persia06 -- 2 Aralık 2015; 17:37:29 >

• Evden ilk defa ayrı kalman kötü olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumadım yazdığını kardeş ama ben de üniversite için izmire geldim.3 ay oldu hala alışamadım :( .Ailemi çok özlüyorum,evdeki rahatlığı çok özlüyorum ben de :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

okumadım yazdığını kardeş ama ben de üniversite için izmire geldim.3 ay oldu hala alışamadım :( .Ailemi çok özlüyorum,evdeki rahatlığı çok özlüyorum ben de :(

Bende kardeşim bende.Şu yatay geçiş işini 4 gözle bekliyorum.Şuan ki okulum özel üniversite oldugu halde çok zorluyolar.Zaten gurbetliğe dayanamıyorum derslerede adapte olamıyorum.Bu yatay geçiş işini öğrenmek istiyorum.Özelden özele geçişte kolaylık oluyor mu cidden denıldıgı gıbı her sey paraya bakıyor mu*
  • @persia06
    Kız mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

Evden ilk defa ayrı kalman kötü olmuş.

Hemde ne kötü yapamıyorum.Çok zorlanıyorum.
  • Okudugum okul trabzon kadar okudum. BIG MISTAKE

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: persia06

quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

okumadım yazdığını kardeş ama ben de üniversite için izmire geldim.3 ay oldu hala alışamadım :( .Ailemi çok özlüyorum,evdeki rahatlığı çok özlüyorum ben de :(

Bende kardeşim bende.Şu yatay geçiş işini 4 gözle bekliyorum.Şuan ki okulum özel üniversite oldugu halde çok zorluyolar.Zaten gurbetliğe dayanamıyorum derslerede adapte olamıyorum.Bu yatay geçiş işini öğrenmek istiyorum.Özelden özele geçişte kolaylık oluyor mu cidden denıldıgı gıbı her sey paraya bakıyor mu*

tam adıma geldin dostum.yatay geçişten iyi anlıyorum.pm den ulaşabilirsin bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

@persia06
    Kız mısın

Erkek
  • Avrasyadami okuyorsun hangi bolumde okuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: hhhhh99

Avrasyadami okuyorsun hangi bolumde okuyorsun

Evet.Avrasya pişmanlıkk.Sendemi avrasyadasın
  • "Morel" e kadar okudum. Ankara'da yetişmişsin de "morel" yazıyorsun, üzdün. Neyse benim tavsiyem 1 sene daha hazırlan, üniversiteyi bırak.

• persia06 kullanıcısına yanıt
    Dayanmaya çalış inan ilerde bu sana çok şey katacaktır.

Sen yine iyisin, ha desen ailen atlar bir araca, bir şeye gelir yanına kısa mesafe...

Ben 22 yaşımda üni bittikten sonra belli sebeplerle senin gibi ailemle Londra'ya gittim otelde kaldık 1 hafta sonra otel odasında 2 büyük bavulla ben bir başıma kaldım ve aileme arkalarından el salladım, gittiler... bende kıçımı devirip uyudum hahaha erken saatteydi uçakları ama uyandığımda duvara toslamış gibi oldum. Bambaşka bir ülke bir şey olsa en kısa sürede gelmeleri için ilk uçağı bul al bin gel 5-6 saat belki daha uzun... tanıdığım kimse yok koca bambaşka bir ülke internetten bakıp görüştüğüm bir ev vardı gittim taksi ile evi buldum girdim tuttum temizlik falan gece oldu..... da dan dan da dan... dünyadaki tek yaşam formu bendim sanki çoğu geceler ağladığımı biliyorum ama alışmak... hayır alışmak diye bir şey yok biteceği günü bekliyorsun sonuçta sıkıntıdan gittim okula başvurdum kabul edildim master yaptım 2 yıl kaldım ve sonunda döndüm. Mahkemelikte oldum oralarda evsiz kalıp emlakçı şertefsizi yüzünden sokakta kaldığımda oldu ama hepsine bakınca sonraları güzel hatıraydı diyosun. Telefonda ailenle konuşurken seni tahmin edebiliyorum ben sokakta kaldığım gün sinirden ağlarken annem aramıştı toparlanıp cevap verip aaa her şey harika diyebilene kadar ter dökmüştüm.

Sana tek tavsiyem yakın ve samimi hissedeceğin 1-2 arkadaş edin güzel vakitler geçir sosyalleş okulu bırakmak hoş olmaz başladığın işi bitir ilerde sana cesaret verecektir. Bende öyle oldu çok fena durumlarda kaldım ama dönmeyi düşünsemde yapmadım kaçma üstüne git derim ama sen bilirsin yine de tabii... güzel yönlerini görmeye çalış illa ki vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hisoka-san -- 2 Aralık 2015; 17:38:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: persia06

quote:

Orijinalden alıntı: hhhhh99

Avrasyadami okuyorsun hangi bolumde okuyorsun

Evet.Avrasya pişmanlıkk.Sendemi avrasyadasın

Yok puanim yetmedi ama niyetim vardi avrasyaya gitmeye bu sene inş. Puanim yeterde kazanirim sen hangi bolumdesin

• ayaklarının üzerinde durmayı öğren. 1-2 kanka yaptın mı gerisi gelir. köy bile olsa zevk alırsın. hatta eve giderken üşenirsin gitmeyesin gelir yani.
  • Doğma büyüme trabzonluyum 15 yaşındyım 15 senedir bu şehirde yaşıyorum bu şehrin insanları aksidir iyi insanı çok iyidir aksisi çok aksi bu şehirden nefret etme sebebini anlayamadım ?

• Bazı insanlar herşeyi arkaşlarıyla yapar mesela adam iş başvurusuna gidecek beni çağırıyor. Arkadaş gurubu olmadan yada ailesi yanında olmadan insanlar kendini yalnız hisediyor yapamam piskolojisine giriyorlar.

Sana tavsiyeme kendini sık bazı şeyleri tek başına yapmayı öğren buna alıştığın zaman bu hayatta hem daha başarılı olursun hemde daha mutlu olursun. Belli bir arkadaşlık gurun olması iyi fakat koyun gibi sürekli yanında birilerinin olmasını bekleme ...
  • Kafana göre kimse yoksa tek takılmayı öğren en azından bir süreline zaten oraya ailen senin çok iyi dostluklar yada arkadaş edinmen için göndermedi amacını belirle ona göre hareket et "mesela yalnız" yaşayan insanlar vardır. başka insanlarla zaman geçirmeyen ya da bundan hoşlanmayan insanlar. onların saçmalıklarına katlanmayan. işte bu insanlar kendi kendileriyle vakit geçirebilen insanlardır. kendilerini seven insanlardır. burada bencillikten ya da megalomanlıktan bahsetmiyorum. dışarıdaki bir çok problemli insana göre kendi kendine "katlanabilen" insanlardır diyelim.
    çoğu zaman arkalarını kollayan bir kendileridir. nefes alabilmek için bir sevgiliye ya da kendini sevmeyen ama arkadaş diye çağırdığı bir insana ihtiyacı yoktur. sürekli fikirlerini tasdik etmesi için başka birine dalkavukluk etmek zorunda olmadığını bilir. kedine saygısı vardır. ve insanları rahat bırakarak kendi mutluluğunu elde etmiştir.

• Sosyal olmaya çalışsan her şey çözülecek.

• Bunlar zor Zamanlar sık birazdaha dişini. Geçecek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.