Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün bilgisayarıma format attırdım ve knightı tekrardan yükledim şimdi masaüstüne gelen knight online sembolüne tıklıyorum ama hiç bişi açılmıyor lütfen yardım edin....

• up!
  • Oyunu kaldırıp tekrar kurman en geçerli yol olur.
    Çünkü sorunun tam olarak nerden kaynaklandığını bilmiyoruz.
  • 3 kere silip tekrar yükledim ama hep aynı sorun ortaya çıkıo bn biraz araştırdım galiba bu sorun sistemden kaynaklanıyo yani bnm bilgisayara windows xp professional 2002 service pack 2 yüklemişler bide görüntüleri vısta yapmışlar sanırım sorun bu olabilir gliba tekrar format attırmak zorunda kalıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: readymade

3 kere silip tekrar yükledim ama hep aynı sorun ortaya çıkıo bn biraz araştırdım galiba bu sorun sistemden kaynaklanıyo yani bnm bilgisayara windows xp professional 2002 service pack 2 yüklemişler bide görüntüleri vısta yapmışlar sanırım sorun bu olabilir gliba tekrar format attırmak zorunda kalıcam

Service Pack2 Bişe Yapmazda
    Knight Vista'nın Bazı Sürümlerinde Çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 14 Haziran 2007; 13:17:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeirdTilky

quote:

Orjinalden alıntı: readymade

3 kere silip tekrar yükledim ama hep aynı sorun ortaya çıkıo bn biraz araştırdım galiba bu sorun sistemden kaynaklanıyo yani bnm bilgisayara windows xp professional 2002 service pack 2 yüklemişler bide görüntüleri vısta yapmışlar sanırım sorun bu olabilir gliba tekrar format attırmak zorunda kalıcam

Service Pack2 Bişe Yapmazda
    Knight Vista'nın Bazı Sürümlerinde Çalışmıyor

vista mizer yapmışlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.