Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIMMMMM!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim internet tarayıcımın sol üst köşesinde ''BBBBBBBBBBBBBBBBBBB'' çıkıyor ve birçok internet sayfasına da giremiyorum.. Tüm sayfayı kaplayan aşağıdaki garip şekiller çıkıyor.. Tarayıcım; ''Internet Explorer 7'' acaba ayarlarındamı bi sorun var yoksa virüs falanmı bulaşmış yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

ù1ÉÿHÒù¯B¬*½CΔ›Ğı½=½¨ÿ#0AéEı„Ò‹ú;"éEıÂ+©õ7pA0½¨Ÿ çzQoÿHÅ¥^Ô;!ıFõ¢ŞéO/êoA^yzQo W==Ã@…» 0Şrd|`0hÑ­f„"ƒñAÉAõ Aä MÒ͇b»V©T —!‚0B±Rݬ Å‹¤Šªr¦Ü|a%øl‡âf&P³!\ÑKúŠÇ™rWô’¾"ˆ!fpv~„ œÁù!šÏ%ŞCJ'Wˆ·=íC ô—ÄZ}.UbªL˜çÑ«Çáªã¡¥3éç^#‘nžr á¬ä ìŽ=ês½ğcµº¼<ûùvú©ö‡_ê…Âåè¹@Ÿ‚…mwU+ÅÙ­VfÕšSgÔbù?_–‹ú²^(4¿<N•ÆAº1t=)etë¹)V ¨qS®S´ …æ  +ù@ĞQÜË\Á0V«/s/s[¹å\Rfn¢Íja¨O'ÄC! †mhùÂ¥r‰,1…Ø­ÜMˆ·Áw°A^io]¼ šŒ\hÀ@^iD*BA^1Ğ‚_ØW÷¨5•õ»1¾Ë

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunsay -- 1 Ekim 2007; 1:04:29 >

• Dil ayarlarını bir kontrol et.
    görünüm menüsünden kodlama. UNICODE (UTF8) olarak seç veya otomatik olarak ayarla
  • Unicode (UTF-8) olarak seçili ''otomatik seç'' de dedim ama farkeden bişey olmadı neden olmuş olabilir acaba??
  • Windows XP cd si varsa. ğrogram ekle kaldır dan ek windows bileşenleri altından
    internet explorerı kaldır tekrar kur.
    başka bişey gelmiyor aklıma. bu arada güncel bi antivirüs programın varmı şu an çalışan?
  • Evet güncel çalışan antivirüs programım var. Bendeki Xp cd de İnternet explorer ın daha eski sürümü var fakat ben ''İnternet explorer 7'' kullanıyorum bunu ''İnternet explorer''ın kendi sitesinden 6 ay kadar önce güncelemiştim..İlk defa bu gün böyle bir sorunla karşılaştım.. Çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar..
  • yukarıda IE6 demiştin şimdi IE7 diyorsun

tekrar kurmayı denedinmi ?
  • Özür dilerim... Bir anlık panikten karıştırmışım.. İnternet Explorer 7 kullanıyorum yeniden yüklemeyi denicektim ama sayfasını açamıyorum yukarıda verdiğim bu garip sembollerden çıkıyor ordada.. Ne yapcağımı bilmiorumm :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence ayarla falan alakası yok virüs girmiş sisteme. Düzgün bi AV veya AS ile tarama yaptır.
  • ''AV'' ve ''AS'' den kastını tam olarak anlayamadım biraz açabilirmisin acaba??
  • AV:anti-virüs
    AS:anti-spyware

kaspersky is,nod32 ve spyware doctor ile sistemini tarat. eğer varsa elinde bunları usb belleğine kur yada harici hdd'ye. sistemi güvenli modda bşalat ve tarat. kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

AV:anti-virüs
    AS:anti-spyware

kaspersky is,nod32 ve spyware doctor ile sistemini tarat. eğer varsa elinde bunları usb belleğine kur yada harici hdd'ye. sistemi güvenli modda bşalat ve tarat. kolay gelsin.

bilgiler için teşekkürler sistemi nod32 ile tarattım ancak hiç bir virüs bulamadı.. :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.