Şimdi Ara

lütfen yardımmmmmmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekran kartı almam lazım ekran karttım öldü sistemim için bana en iyi ekran kartını ne öneririsiniz 180 milyonu geçmeyecek şekilde

ana kartım :ASUS M2V-TVM PCI-e x16 ( GREEN )

socket AM2

DDR2 677/533 DESTEKLİYOR

işlemcim : AMD SEMPRON(TM) processor 3200+ DIŞ SAAT: 200 MHZ

CPU KİMLİĞİ : X86 FAMİLY 15 MODEL 95 STEPPİNG 2

RAM : 1024 MB (1 GB )

SİSTEMİME UYUMLU PERFORMANSIMI ARTTIRACAK HANGİ EKRAN KARTINI ÖNERİRSİNİZ LÜTFEN YARDIMCI OLUN 180 MİLYONU GEÇMEYECEK ŞEKİLDE BENİ YOLDA BIRAKMAYACAK BİRŞEYYYY

• 8600 Gt
    Tıklayın.
  • Kardeş ben Palit 8600GT Sonic+ kullanıyorum 150YTL'ye aldım birkaç ay önce. Gayet de memnunum performansından ve özelliklerinden.
  • Bu önerilen; EKRAN KARTI'nın Monitör Bağlantısı DVI, iyi bir monitörünüz var mı? hemde DVI bağlantılı olacak!
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat35nihat

Bu önerilen; EKRAN KARTI'nın Monitör Bağlantısı DVI, iyi bir monitörünüz var mı? hemde DVI bağlantılı olacak!

Önemli değil.. Benim monitörüm Casper LCD desteklediği en yüksek çözünürlük de 1024*1068... Ayrıca Ekran kartının kutusundan vga fişli ekranlar için (benimki gibi) vga-dvi dönüştürücü aparat da çıkıyor. Endişelenecek bir durum yok. Esas konu bu fiyata en iyi performansın bu kartlardan alınacak olması.. Dikkat edilmesi gereken en önemli unsur şekle ya da her vaade kanmamak... Mesela Calibre çok şekil kart ama bir sürü şikayet gördüm forumda. Ya da Palit sonic+ için acaip oc'li kart diyolardı gördük... Ben aldıktan 1 ay sonra yeni driver yayınlandı ve oc özelliği kaldırıldı çünkü göçüyordu kart. Kaldırmıyordu...

• 1- Lütfen konu başlığı seçerken, içeriğe uygun olmasına dikkat ediniz.

2- Sistem ve parça tavsiyeli için açılmış mevcut bölümü kullanınız.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm

İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.