Şimdi Ara

LÜTFEN YAZIN 2001 VOLVO S40 OTOMATİK ALINIRMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2001 model 1.8 otomatik 172 binde lpgli s40 alınırmı araçta değişen yokmuş bakımları yapılmış ama volvo beni korkutuyor şanjıman sıkıntı çıkarabilirmi lpg zarar verirmi araca bir destek olursanız sevinirim

birde diyelimki motor sağlam tüp olmasına rağmen benzinle kullansam bir sıkıntı olurmu yani yine tüple kullanmış gibi olurmuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birimin -- 27 Şubat 2014; 16:32:34 >

• HANGİ ŞEHİRDESİNİZ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah5587

HANGİ ŞEHİRDESİNİZ ?

istanbul ama araba gebzede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birimin -- 27 Şubat 2014; 17:03:40 >
  • İSTANBUL'DA DENEYİMLİ VOLVO SERVİSLERİ VAR.ORAYA GÖTÜREBİLİRSENİZ İÇİNİZ RAHATLAR.HER ARAÇ ALINIR.YETER Kİ TEMİZ OLSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah5587

İSTANBUL'DA DENEYİMLİ VOLVO SERVİSLERİ VAR.ORAYA GÖTÜREBİLİRSENİZ İÇİNİZ RAHATLAR.HER ARAÇ ALINIR.YETER Kİ TEMİZ OLSUN

EYVALLAH sağolasın
  • otomatik sanzumanın tipik bi kac hastalıgı vardır onlara dikkat et..mesela ozellikle sogukken arabanın motor sıcaklıgı yagı filan vites degismeleri nasıl ? sarsıntı vurultu varmı softmu bak ..motor yuruyen aksam filan volvo servisine gotur baktır mutlaka..araba duman atıyormu filan yag eksiltme gibi durumlara baktr. guzel kullanılan her araba 300 bini cok rahat gorur..temiz kullanılmıssa sorun olmaz insallah
  • gecen sene ben aldim. 1.8 ov 2001 s40 ..bir sene oldu memnunum. ama bilene baktir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrica o paraya alinabilecek araclara bak bir....2003 corsa..peugot 307..reno megan 1...volvo nereeeeee..bunlar nere...

seni etkilemek istemem... sanziman motor superse gerisine bakmam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S40 sanzumanı problemsizdir, ama arabayı uzmanına gösterin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.