HEPSİBURADA.COM DA HAVA FİLTRELERİ VAR 30 YTL LİK FİLAN 0 İLA 100 BEYGİR İÇİN OLAN Bİ FİLTRE VAR ONU ALIP TAKSAM PERFORMANSI OLURMU. YADA Bİ ZARARI FİLAN OLURMU SESİ NASIL OLUR.
bence interneti boşver görmeden,denemeden alıyosun şansına kalmış bişi bunun yerine bi aksesuarcıya veya tuning shop'a git istediğini tak,dene hangisi güsell ses veriyorsa onu alabilirsin ayrıca fiyatı uygun olanlar da var
quote:
Orijinalden alıntı: bucakli
bence interneti boşver görmeden,denemeden alıyosun şansına kalmış bişi bunun yerine bi aksesuarcıya veya tuning shop'a git istediğini tak,dene hangisi güsell ses veriyorsa onu alabilirsin ayrıca fiyatı uygun olanlar da var
YA ABİ MOTORUN NERESİNDE HİÇ ANLAMAMKİ YANİ KUSURA BAKMA
KOLAY Bİ YERDEYSE BENDE TAKABİLİRİM..
quote:
Orijinalden alıntı: by_cash
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: by_cash
altı üstü 6-7 tane vide vardır onları sökeceksin sonrada filtreyi çıkarıp yerine aldığın spor filtreyi takacaksın bu kadar basit
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: by_cash
altı üstü 6-7 tane vide vardır onları sökeceksin sonrada filtreyi çıkarıp yerine aldığın spor filtreyi takacaksın bu kadar basit
ya şimdi resim yok ama bu hava filtresini olduğu yeri biliyosundur heralde o filternin üst kapağını sökeceksin,sonra da hava hortumuna bağlıdır o kutu onun da sekmanı vardır onu da sökeceksin yani üst filtre kapağını iptal etmiş olacaksın sonra içindeki orijinal kutu içi filtreyi alacaksın en sonda aldığın spor filtreyi oraya takacaksın hiç yapamazsan bi ustaya gidersin verirsin 2-3 milyon 5 dakkalık iş adam yapıverir artık
quote:
ya şimdi resim yok ama bu hava filtresini olduğu yeri biliyosundur heralde o filternin üst kapağını sökeceksin,sonra da hava hortumuna bağlıdır o kutu onun da sekmanı vardır onu da sökeceksin yani üst filtre kapağını iptal etmiş olacaksın sonra içindeki orijinal kutu içi filtreyi alacaksın en sonda aldığın spor filtreyi oraya takacaksın hiç yapamazsan bi ustaya gidersin verirsin 2-3 milyon 5 dakkalık iş adam yapıverir artık
Alıntıları Göster
KARDEŞİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN
SANA SON SORUM OLUCAK
BU HAVA FİLTRESİNİ TAKTIRDIMMI BEN FAZLA Bİ SES İSTGEMİORUM 2.VİTESTE KÖKLEDİĞİMDE ZIZIZIZIIIIII SESİ GİTSİN YETER SENCE HAVA FİLTRE BENİ TATMİN EDERMİ
quote:
KARDEŞİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN
SANA SON SORUM OLUCAK
BU HAVA FİLTRESİNİ TAKTIRDIMMI BEN FAZLA Bİ SES İSTGEMİORUM 2.VİTESTE KÖKLEDİĞİMDE ZIZIZIZIIIIII SESİ GİTSİN YETER SENCE HAVA FİLTRE BENİ TATMİN EDERMİ
Alıntıları Göster
eğer çok fazla bir ses istemiyorsan senin işini görür zaten belli bir devirden sonra ses verir ama dikkat et çıkan ses hoşuna gider de devamlı o sesi duymak istersen yakıtın artar çünkü sesin çıkması için yüksek devirlerde kullanmak lazım bu da fazla yakıt demek tedbirli bas gaza
quote:
eğer çok fazla bir ses istemiyorsan senin işini görür zaten belli bir devirden sonra ses verir ama dikkat et çıkan ses hoşuna gider de devamlı o sesi duymak istersen yakıtın artar çünkü sesin çıkması için yüksek devirlerde kullanmak lazım bu da fazla yakıt demek tedbirli bas gaza
Alıntıları Göster
seni sevmeye başladım dostum bi sorun olmassa beni eklermisin msn e
quote:
seni sevmeye başladım dostum bi sorun olmassa beni eklermisin msn e
Alıntıları Göster
ne yazık ki msn kullanmam sen bi sorun olursa pm atabilirsin kusura bakma artık...
quote:
ne yazık ki msn kullanmam sen bi sorun olursa pm atabilirsin kusura bakma artık...
Alıntıları Göster
yok abi canın sağolsun çooooooooooook teşekkür ederim
babamın araba olduğu için onu rahatsız edici bi etkisi olmaz dimi bu filtrenin
quote:
yok abi canın sağolsun çooooooooooook teşekkür ederim
babamın araba olduğu için onu rahatsız edici bi etkisi olmaz dimi bu filtrenin
Alıntıları Göster
dediğim gibi normal kulanırsan ses çıkmaz ama yüksek devirlere doğru ses artmaya başlar baban sakin kullanıyorsa fark etmez bile...
quote:
dediğim gibi normal kulanırsan ses çıkmaz ama yüksek devirlere doğru ses artmaya başlar baban sakin kullanıyorsa fark etmez bile...
Alıntıları Göster
yok ya zaten araba bağırmadan vites atttırıyo sessiz kullanıo
sölemesem takmiyim en iyisi sonra arabaya bişey oldu diye servise götürürrrrr
quote:
yok ya zaten araba bağırmadan vites atttırıyo sessiz kullanıo
sölemesem takmiyim en iyisi sonra arabaya bişey oldu diye servise götürürrrrr
Alıntıları Göster
bence sen o filtreyi al normal filtreyii söküp takmasını da öğren sen bineceğin zaman spor filtreyi takarsın sonra değiştirir orijinalini takarsın zor bişey değil söküp takmak
quote:
bence sen o filtreyi al normal filtreyii söküp takmasını da öğren sen bineceğin zaman spor filtreyi takarsın sonra değiştirir orijinalini takarsın zor bişey değil söküp takmak
bu filtre var araba 105 beygir olduğu için daha yüksek beygirler içinde olan filtreler var orda ama bu 75-115 yeter buna sizce nasıl bu ürün
Alıntıları Göster
bu markası belli olmayan şeyleri düşünme bence git bi tuning shop'a istediğin filtreyi tak,dene bu internetten aldığında deme şansın yok ki.... ya istediğin gibi bir ses vermezse... öbür türlü yüm markaları deneme imkanın var
quote:
bu markası belli olmayan şeyleri düşünme bence git bi tuning shop'a istediğin filtreyi tak,dene bu internetten aldığında deme şansın yok ki.... ya istediğin gibi bir ses vermezse... öbür türlü yüm markaları deneme imkanın var
Alıntıları Göster
doğru da nerde var bu tuning shop ben istanbul beşiktaştayım
quote:
doğru da nerde var bu tuning shop ben istanbul beşiktaştayım
Alıntıları Göster
sanayi sitesine bi git bakalım muhakkak bi tane vardır hiç yapamazsan bi tane tuning dergisi al onların arka sayfasında tüm tuning servislerinin adresleri ve tel.no.ları var ordan bulursun
quote:
sanayi sitesine bi git bakalım muhakkak bi tane vardır hiç yapamazsan bi tane tuning dergisi al onların arka sayfasında tüm tuning servislerinin adresleri ve tel.no.ları var ordan bulursun
Alıntıları Göster
ok sağol iyyakşammlar
quote:
ok sağol iyyakşammlar
Alıntıları Göster
sana da iyi akşamlar kardeş yardımcı olabildiysek ne mutlu...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme