Şimdi Ara

lwlw 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Artık daha sert bir dille konuşacağım ama arkadaşlar.. Olabildiğince incitmeden konuşmaya çalışıyorum ama nafile..
  • +1 achilles..

o kadar yazıldı çizildi daha ne dielim kardeş.. hiç soru sormadan lvl 25-35 olan lar var sen daha 1 kelime bile okumadınmı =( onca kişi yazarken üşenmiyo sen okurkenmi üşeniyosun... ben cafeden oynuyorum bu forumda sorulara cvp için saatlerimi harcadığımda oluyo ve herkes de biliyo beni... dier hero oyuncularının %99 u evden oynuyo eminim buna sende dahilsin... cafeden oynamak okumaya engel teşgil etmiyo ayrıca bundan sonra cevaplarını başlangıç rehberinde ve arama butonunu kullanınca çıkabilecek sorulara cvp vermemeye karar verdim.. herkese ii eğlenceler (lütfen insanların sinirini bozacak topiklerden uzak duralım oyundan ve forumdan soğuyorum)

quote:

Orjinalden alıntı: achılles

Artık daha sert bir dille konuşacağım ama arkadaşlar.. Olabildiğince incitmeden konuşmaya çalışıyorum ama nafile..

• doğru hadi bişeryi ararsın bulamazsında lwl 1 im ne yapcam diyorsun sen nie indirdin bu oyunu o zaman biz hamalı deiliz milletin ilk başlangıç rehberini oku tuşları öğren ne diyim sana daha bugünlerede kaldık allahım
  • lwl1 sın gıt kurt kes farmera gıt gorev al tuslardan merak ettıgın varsa sor ama once arakdasların dedıgı gıbı forumu ıncele
  • Betiül Ablayı da biliyorum. Hero Online bölümünde eskilerden... O da herkese yardım etmeye çalışıyo ve benden daha çok...(ve de cafeden düşünebiliyor musun?) Ama üşengeçlik yapıp araştırmıyorsunuz hem insanların zamanlarını çalıyorsunuz, hem de hazıra konmaya çalışıyorsunuz. Sana öyle topicler gösteririm ki ne kadar utanırsın bilmem artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achılles -- 15 Ocak 2007; 21:27:37 >
  • doğru o şuan bize yardım etmeyedebilir ama millet gibi değil o okumaya yazmaya üşenmiyo herkes gibi bu oyunda çok emeği geçti ben zaten bu oyun hakkında soru sorma gereksinimi duymadım çünkü powerofyarma asyouwish ve rospel abilerimiz ve ablamızdan çok şey öğrendim bu forumda en iyi öğrendiğim şeyse A-RAŞ-TIR-MAK ve sende kalkmış altın tepside bilgi isyosun sen bizi ne zannettin başçavuşun beygirimi boşu boşunamı her topicte araştırın diyoz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.4 hdi
    6 ay önce açıldı
    1.5 tdci~1.6 tdci
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adam resmen dalga gecıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

doğru hadi bişeryi ararsın bulamazsında lwl 1 im ne yapcam diyorsun sen nie indirdin bu oyunu ..........

Doğru söze ne denir? Bir oyun niye oynanır? Araştırırsın bakarsın, oyun hakkında birşeyler öğrenirsin, tavsiye alırsın hiç olmazsa bir şekilde oyun hakkında ön bilgin olur, hani oyun seni çeker kendine biraz, sonra 2-3 saat uğraşır indirir kurarsın oyunu. Bir de bakarsın oyunla ilgili forum var mı diye (ki bulmuşsun işte mis gibi forumu). Forumu da biraz karıştırırsan böylece bu arkadaş gibi ortaya çıkıp "lvl 1 ne yapmalıyım" diye milleti sinir krizine sokmazsın.
  • ciddi dalga geçiyo lwl 1 den başlamış çok GARİP 60 tan başlıyoduk normalde oyunda bi bozukluk var heraldebu ne!!aaaa kurtısırırmı acaba noldu ya benim herif dalıyo buna alttaki mavi çubuk birden arttı inanmıyorum yaaaa şiddet çubuğu olsa gerek yada hayvan sevgisi çubugu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 15 Ocak 2007; 23:30:20 >

• hll olsun valla lvl 1 sin demek
    bence şunu yap git oyuncaklarınla oyna sen...
    zeka gelişimine yardımcıda olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.