Şimdi Ara

lys edebiyatta 6 kesin yanlış var gerisi muallakta ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanki 15-20 yanlışım varmış gibi geliyo. hepsi forumda verilen cevaplardan dolayı. sanki gerçekmiş gibi inanıyorum çoğuna. 2-3 günden beri kendimi 13-14 yanlışım var gibi şartlandırmıştım ama demin farkettim kesin olan 6 yanlışım var sadece. diğerleri tartışılan sorulardan ibaret.

• Bakma foruma kardeş kafa yorma üstüne, hiçbir şeyi değiştirme şansın yok. Tatilini yap, dinlen. 2-3 güne belli olacak zaten her şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Bakma foruma kardeş kafa yorma üstüne, hiçbir şeyi değiştirme şansın yok. Tatilini yap, dinlen. 2-3 güne belli olacak zaten her şey.

aynen öyle de işte insan merak ediyo
  • Benim de bu yüzden moralim çok bozuldu. Sınava 50+ diye girdik foruma göre 35 netim var, hayırlısı..
  • Bende aynı durumdayım. Şuan kesin 4 yanlısım var .Foruma göre 8 falan. Zaten optiğie 50 soru işaretledim. Umarım 40 netin altına düşmem . sınava 50+net hedefiyle girdim..Duurum vahim
  • Şahsen benim daha yanlışım çıkmadı ama foruma bakarak 7-8 yanlışım falan var gibi görüyorum. Artık dayanamadım ben de kendi cevaplarımı savunmaya başladım normalde hayatta konu açacak yorum atacak biri değildim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.