sanki 15-20 yanlışım varmış gibi geliyo. hepsi forumda verilen cevaplardan dolayı. sanki gerçekmiş gibi inanıyorum çoğuna. 2-3 günden beri kendimi 13-14 yanlışım var gibi şartlandırmıştım ama demin farkettim kesin olan 6 yanlışım var sadece. diğerleri tartışılan sorulardan ibaret.
Bakma foruma kardeş kafa yorma üstüne, hiçbir şeyi değiştirme şansın yok. Tatilini yap, dinlen. 2-3 güne belli olacak zaten her şey.
quote:
Orijinalden alıntı: 480mrt
Bakma foruma kardeş kafa yorma üstüne, hiçbir şeyi değiştirme şansın yok. Tatilini yap, dinlen. 2-3 güne belli olacak zaten her şey.
aynen öyle de işte insan merak ediyo
Benim de bu yüzden moralim çok bozuldu. Sınava 50+ diye girdik foruma göre 35 netim var, hayırlısı..
Bende aynı durumdayım. Şuan kesin 4 yanlısım var .Foruma göre 8 falan. Zaten optiğie 50 soru işaretledim. Umarım 40 netin altına düşmem . sınava 50+net hedefiyle girdim..Duurum vahim
Şahsen benim daha yanlışım çıkmadı ama foruma bakarak 7-8 yanlışım falan var gibi görüyorum. Artık dayanamadım ben de kendi cevaplarımı savunmaya başladım normalde hayatta konu açacak yorum atacak biri değildim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme