Şimdi Ara

LYS En Az Kaç Oturum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben ingilizce öğretmenliği okumak istiyorum. (İnşallah Allah hepinizin gönlüne göre versin.)

YGS'yi halletik çok şükür , sıra lys'de...

Ben Sadece LYS -5 'e girmek istiyorum , fakat kimisi en az 2 oturum diyor kimisi dil sınavı ise tek oturuma girebilirsin diyor.

Kafam iyice karıştı. Lütfen LYS -5 giren varsa , bilen varsa cevaplarsa çok teşekkür ederim şimdiden...

• Hocam LYS5e gireceğim de diğer alanlardan ne puan alıyor ne puan veriyor, sadece ona girsen yetiyordur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası birşey anlamadım
  • Puan hesaplanması için 2 sınava girmen gerek.

MF: Mat, Fen
    Tm: Mat, Edb.
    TS: Edb. Sos.

Gördüğün gibi her branşın iki sınavı var.

Ama sen dilcisin o yüzden tek sınavın var.

• 2 oturum şartı LYS-5 için geçerli değil. LYS-5'e girmen yeterli.
  • bildiğim kadarıyla dilciler için tek oturum yeterli sadece dil sınavına girebilirsiniz ancak içinizin rahat etmesi açısından ösym yi aramanızı öneririm.
  • Anladım. Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler.
  • Yanlış anlaşılma var konuda. Örneği Sen gidip sadece edebiyat-coğrafya olan oturuma katılırsan senin hem tm hemde ts puanın hesaplanır mf hesaplanmaz. Mesela sadece soyal bilimler sınavına girersen sadece sözel, sadece fen grubuna girersen sadece mf hesaplanır. Matematiğe girdin diyelim mf ve tm hesaplanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

Yanlış anlaşılma var konuda. Örneği Sen gidip sadece edebiyat-coğrafya olan oturuma katılırsan senin hem tm hemde ts puanın hesaplanır mf hesaplanmaz. Mesela sadece soyal bilimler sınavına girersen sadece sözel, sadece fen grubuna girersen sadece mf hesaplanır. Matematiğe girdin diyelim mf ve tm hesaplanır.

Yanlış anlaşılmayı sen yaptın hocam
    Ben geçen yıl matematiğe girdim fene girmedim mf hesaplanmadı
    Mf tm ve ts hesaplaması için 2 sine girmek şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 7 Nisan 2016; 15:09:45 >
  • akpaha kullanıcısına yanıt
    bi baraj var o barajı geçemediğinde puan hesaplaması olmuyor. sen fene girmediğin için olmamıştır.
  • Arkadaşlar peki ben şimdi LYS - 5 gireceğim ama garanti olsun diye örneğin bi de LYS - 4'e girmek istiyorum.

LYS 4 ve 5 Girersem 2 oturum şartı olur mu ? yoksa LYS 3 -4 -5 mi girmeliyim 2 oturum şartı için?
  • Güncel bende lys5 için aynısını merak ediyorum tek oturum yeterli yarınki edebiyata girmem gerekir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.