Şimdi Ara

lys matematik ile ilgili bir sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben parabol ve bir kaç konuya bakmayı düşünmüyorum yani bu konuların üstünde pek durmucam.Sizce bu sorun olur mu ?

• Kimse yok mu ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknofemdekihoca

quote:

Orijinalden alıntı: lys123

Ben parabol ve bir kaç konuya bakmayı düşünmüyorum yani bu konuların üstünde pek durmucam.Sizce bu sorun olur mu ?

parabole niye bakmıyon hacı bi de başka nelere bakmıyosun

Biliyorum baba konu ama trigonometri ye de pek ağırlık vermicem daha küçük konulara bakmayı düşünüyorum. Bu durum büyük bir sorun mu ??
  • lys123 kullanıcısına yanıt
    şimdi daha küçük konular derken o konuda yazıcağım şeyler biraz göreceli olucak. ama trigonometrinin olayını yani mantığını kavramadan sınava girersen senin için büyük bir sıkıntı oluşturabilir.küçük konular dediğin ıvır zıvırlarda bile trigonometriyi dayatıyor adamlar bence trigonometriyi iyice bir bitir diğerlerinede olduğu kadarıyla girişirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: walt09

şimdi daha küçük konular derken o konuda yazıcağım şeyler biraz göreceli olucak. ama trigonometrinin olayını yani mantığını kavramadan sınava girersen senin için büyük bir sıkıntı oluşturabilir.küçük konular dediğin ıvır zıvırlarda bile trigonometriyi dayatıyor adamlar bence trigonometriyi iyice bir bitir diğerlerinede olduğu kadarıyla girişirsin

Hmmm anladım teşekkürler.Aslında zamanda daralınca öyle uzun ve zor konulara ağırlık veremiyorum.Çünkü yetişmesi biraz zor.Ama gene de trigonometri formüllerine bakarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.