Şimdi Ara

LYS Rehberi, Yaşadıklarım J4Funn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
95
Favori
9.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık faydalı konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lysdeki netlerine bakınca keşke mf seçseymişsin diye düşündüm kardeşim. sende sayısal kafası olduğu çok belli. neyse hayırlısı olsun hakkında
  • tamamını okudum eline sağlık
    darısı bize

• konu aç demiştim yapmışsın hocam eline sağlık hazırlanan arkadaşlara iyi bir rehber olacak.
  • hocam eline sağlık çok güzel olmuş teşekkürler
  • Ygs konusunda verdiğin cevap için çok teşekkür ederim orada alıntı yapacaktım ama lys konusu açtığını görünce buraya yazayım dedim.

Başarılı olduktan sonra aman millet ne halt yiyorsa yesin demeyip böyle emek verip yardımcı olma niyetini çok samimi çok güzel buluyorum Allah razı olsun.

Aynı samimiyetle bende başarılı olmak isteyip birtürlü 'emeğinin' karşılığını alamayan belki teknik strateji yada nasip olmayarak alamayan bir kardeşin olarak kendimde gördüğüm eksikliklerden hareketle meşgul etmek istemem fazla ama birşeyler sorup fikrini almak istiyorum.

Belirttiğim gibi ygs konunda, seviyemin olmadığı biryerdeyim malesef sınavda kendimi çalışmamı 2 yıldır gösteremiyorum ösymnin tarzından tutda sınavda heyecandan su içmesemde tuvaletin gelmesine kadar sınav anı sorunum var hem ygsde hem lysde..

Hep fem kaynaklarını bitirdim, denemeler dahil, zannedersem fem dışına çıkmam gerekli ki bence sınav politik sebeplerle bile femden farklı olma gayretinde.
    Sorularım
    1.Konu eksiğim yok, dersaneye gitmeyeceğim. Genel bir soru olacak ama nasıl hazırlanayım?
    Biraz açarsam deneme soru bankası? ygs lys denemelerini aynı anda götürebilirim son konu dahil genelini sürekli çözerek mi çünkü bilgi eksik olmayınca pratik eksiktir sadece sırayla gitmemin manası yok ? Ne zaman başlayayım?

2. Günün hangi saati çalışayım mesela hep zihnim geceye doğru açıldı soru kastım sabahları salak gibi oldum :) çalışmaya günün geç saatlerinde başladım hep sınavdada heralde bilincim kapalı oldu sabahları.

3. Matematiği hızlandırmak istiyorum çok yavaş ne yapayım ? Lütfen bilhassa bu.

4. Kaynak olarak karakök önerdiniz ama hangisi konu anlatımına gerek yok ? Deneme olarakta ? Başka yayın önerilerin ?
    Not: fendim ama tm hazırlanacağım bu sefer sorularımı matematik geometri baz alarak cevaplamanızı rica ediyorum :)

Tekrar Allah razı olsun dediğim gibi durumuma üzülüyorum benim gibi emek verip ama sınav anındaki ruh haliy sayesinde az çalıştığı halde başaran arkadaşlarla geçilen çok kişi var. Deneyeceğim sınavda heyecan yapmamayı artık.

Tebrik ederim hakkında hayırlısı olsun inşallah daha başarılı olursun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo80 -- 2 Temmuz 2014; 18:50:06 >

• Kendi adıma tekrar teşekkür etmek istiyorum. YGS ile LYS'yi birlikte götürmenin önemini kavramış oldum .
    Ben de yukarıdaki arkadaş gibi matematiği hızlandırmak istiyorum. Önerileriniz nelerdir ?
    Bir de Eşit ağırlığım ama YGS'de Fen yapmak istiyorum. Bunun için Kimya çalışayım diyorum. Doğru bir tercih midir ?
  • Eline saglik cok guzel yazmissin

• eline sağlık

• Teşekkürler faydalı baya

• önemli bir soru var eylülde ilk denemen nasildi? daha dogrusu bu ygs sınavına 24 martta değilde eylül ayının 24ünde girsen kaç net yapardın? @j4funn
  • Hangi univ hangi bölüm düşünüyosun bahsetmemissin hic ?

• Hocam öncelikle teşekkürler şimdi sorularına gelelim elimden geldiğince cevaplıyayım.
    1)Bence denemeden önce konunu bitir açıkcası ben çok deneme çözmedim yani konu bittikten sonra deneme vız geliyor tırıs gidiyor.
    2)Ben sabah ve akşam 8 den sonra çok iyi çalışırdım ve bulutlu havalarda çalışamazdım herkesin kendine sanırım ama sabah bir duş alıp üzerine ders çalış bence çok hoşuna gidicek kafan temiz ohh miss
    3) Al bir kronometre süre tutarak çöz kendin hızlandığını göreceksin zaten.
    4) Ben konu anlatımlı lys matta apotemi integral türev kullandım diğer derslerde sadece dersane kaynağını kullandım.
    Başarılar.
  • ODTÜ EE yazacağım hedefim hep oydu zaten. MFden yani TM bakmayın onları salladım bol bol :) Hiç bir şey bilmiyordum.
  • Ygs fen için kimya + bio bakın biyoyu kitap gibi okusanız da rahat 8-9 doğru gelir YGS İÇİN kimya 4 5 ünite ve kolay geliyor her türlü yaparsınız iddialıysanız zaten minimum +20 +25 şart o da minimum :). Matı hızlandırmak için zamanlı çözün zamanı gittikçe azaltın olabildğince azaltın dikkatsizlik biraz artacak ama hızınızda epey artış olacak başarılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j4funn -- 3 Temmuz 2014; 0:49:58 >
  • 100 ü anca yapardım sanırım çünkü sos türkçe yapamıyordum mat1 açısından sorunum yoktu fen dede ezberleri yapamıyordum :). YGS 130 küsür geldi çoğu sosyal olduğu için çok puan götürmedi :D10y 2 b sosyaldi. 11. sınıfta 390 380 alıyordum ygslerden.
  • Anlattığına göre işlem hızın müthiş, benim çevremde yetiştirmeyi geçtim 50 sorunun tamamını görebilen yok. S. Et Boşver odtüyü boğaziçi'ne gel :D
  • Hocam boğaziçi EE isteseydim her gün +1 saat yapar dikkatsizliğimi azaltmaya çalışırdım evet işlem hızım iyidir o konuda baya güvenim var dershane denemeleri 30 35 dk sürer 2. kez en baştan siler çözerdim. Ancak o gördüğünüz yanlışlar hep dikkatten çıktı yapılmayacak sorular değildi. ODTÜ EE benim için ideal ya hem teknik üniversite hem çok güzel bir kampüs ohh miss ama teşekkürler önerin için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.