Şimdi Ara

LYS Rehberi, Yaşadıklarım J4Funn (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
95
Favori
9.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese 1 ağustosta başla dedim ancak sana 10 temmuzda başla diyorum çünkü o netlerle 1500 gelmez çok zor çok daha iyi yapmalısın. Matematik karekök lysye oranla daha kolay açıkcası bence çok kolaydı sınav çıkışta ilk dediğim bu oldu. Ki gayet kolaydı geo mat zaten bence mentalite işi matematikten hiç korkmadım korkmam da mat sorularıyla dalga geçerim ne kolaysın sen diye ha deli değilim :D Sadece özgüvenden dolayı. Dediğim gibi 48-49 kolay rakamlar dikkatsizlik olmasa o rakam 50 :) Ama hayırlısı buymuş.
  • Güncel lütfen okuyan arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin.
  • Uplayalim herkes okusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 100le başlamadım sen bana dedin ki YGS ye girmiş olsaydın dönem başı kaç yapardın demişsin ben 120-130 ile falan başladım :) 150 leri buldu geçti. Yanlışlık olmasın orada. FEN fizik harici 1 ay sürmez fiziği ne kadar sürede bitireceğin sana kalmış seviyorsan hemen biter sevmiyorsan uzun sürer.
  • Tabii ki sorularınızı cevaplıyacağım istediğinizi sorun dertleriniz varsa yardımcı olurum ancak haftada 1 2 girerim yani anında cevaplayamam. Kusra bakma sende ygs ardından lys hem bura hem özelden cevap veriyorum tekrardan kusra bakma.
  • 2 yazınıda okudum ellerine sağlık
  • rezerved
  • Yorumunuz için ben teşekkür ederim.
  • Eline sağlık Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel.
  • Öncelikle emeğin icin eyvallah kardesim tek sorum su olacak 75dk da 50 soruyu nasil yetiştirdin bende tüm sene mat çalişmama rağmen tm yim ama 33tane ucu ucuna isaretledim. 2014lys mat 40üstü yapanlar doğaüstü güce sahip bence helal olsun tekrardan tebrikler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 soru 55 dk çözdüm ancak ona rağmen bozulmuştum nasıl bir hırsla özgüvenle girdiğimi siz düşünün. Zaman derdim hiç olmadı allahtan, ha bunu kendim yaptım muhtemelen pratik kazanarak ve zamanında pc oynamam için ödevleri yapmam gerektiği için hemen oynıyım diye hızlı çözerdim belki de ordan geliyordur :D
  • Kardeşim öncelikle teşekkürler bizi aydınlattığın için. Hangi lise mezunusun ?
  • Ankara Atatürk Anadolu Lisesi. Rica ederim.
  • Bir sorum daha olacak. Ben de bu yıl sınava hazırlanıcam inşallah ama geometrim zayıf nasıl çalışmalıyım geometriye ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waox -- 3 Temmuz 2014; 3:06:12 >
  • 0 dan başla Fem in sonra ordan devam et okul açılana kadar iyi bir seviyeye kadar yoksa zorlanacaksın.
  • Bir de benim bi abim tavsiye verdi yazın limit türev integralı hallet ders al okul döneminde fazla uğraşma diye. Sence nasıl olur ?
  • Ben onlara tersim konudada belirttiğim gibi onun yerine ygs götürüp aralık sonu gibi alsan daha rahat olur.
  • Tamam kardeşim teşekkür ettim iyi geceler
  • j4funn J kullanıcısına yanıt
    kardeşim mat konularını çok çok iyi öğrenmem için hangi kaynak kitapları önerirsin ? şu matematiği halletsem geri çok kolay gelecek benim için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.