Şimdi Ara

LYS Rehberi, Yaşadıklarım J4Funn (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
95
Favori
9.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu yazıyı okumadan sınava giren baştan kaybeder bi kere adam dakika dakika sınav anını anlattığı için insan psikolojik olarak rahatlıyor çünkü herkes aynı durumda bunu görüyosun ve bu yazıyı yazan kişi rahat ilk 100 yapacak birisiymiş biyolojideki rehavet biraz engel olmuş buna demek ki ilk 100 deki insanlarda sizin kadar heyecanlı ve stresli bunu görüyorsunuz

dakika dakika disiplinle planlanmış bir sınav sezonu geçirmişsiniz tebrik ederim buraya yazmanızda ayrıca tebrik edilmeli çok sağlam motivasyon kaynağı bu yazı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecenin bu saatinde gözler pert okuyorum, "Geometri zaten dökülüyordu. 25 26 anca geliyordu" bunu gördükten sonra kalbime birşeyler oldu. Ben yatıyorum beyler
  • AHaha hocam tabii çekti de daha önce kız arkadaşlarım olduğu için kendime hakim olabiliyorum :) - PasoBLC

Teşekkürler- Bayrezahlet

Dönem başın geometri ygsde bile 4 doğru yapabiliyordum. Ygs konusunu okumadığın için onu okuyamamışsın yani 24 25 ile başlamadım :)-Evoroncatto

Teşekkürler-Sessizsimetri
  • j4funn J kullanıcısına yanıt
    Link alabilirmiyim hocam o konunun? Sonradan arattım da bulamadım o konuyu
  • Biri lys netlerini ve sıralamalarıni yazabilir mi arkadaşın telefonum açmıyor yüksek çözünürlüğü.(o kısmı kırparsaniz da güzel olur)çok teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • Up faydalı
  • up.. uzun süredir girmediğim için cevap veremedim arada bakıp yardımcı olmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.