Şimdi Ara

LYS Rehberi, Yaşadıklarım J4Funn (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
95
Favori
9.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilfenin dil anlatımını çözdüm dil anlatımdan yanlışım yok zaten sadece o kadar çözdüm ek olarak ales tr çıktı al çöz derim.
  • ben 11 geçtin ne önerirsin?
  • okul ortalamanı yüksek tut 11 in konuları tam olsun hiç kaçırma. 10. sınıf trigoyu bitir. Mat1 dönem içine yay yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4funn

okul ortalamanı yüksek tut 11 in konuları tam olsun hiç kaçırma. 10. sınıf trigoyu bitir. Mat1 dönem içine yay yeterlidir.

aynen bu planı uygulayacaktım teşekkürler.
    ayrıca ygs fizik ve kimya yı 11 yazına bırakmayı düşünüyorum.
  • Fiziği yapabilirsen yap ancak kimya zaten 5 6 ünite acayip kısa sıkılacaksın unutacaksın. Gerek yok dershaneyle birlikte çok rahat biter.
  • quote:

Fiziği yapabilirsen yap ancak kimya zaten 5 6 ünite acayip kısa sıkılacaksın unutacaksın. Gerek yok dershaneyle birlikte çok rahat biter.

Malesef ben 11 e geçtiğim için dersane olmayacak biz de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ya o iş iptal olucak görüceksin zaten haberleri vardı. Ha öyle olmassa dershaneler özel okul olacak kazanırsın bursluluğunu gidersin bu yüzden iyi çalış okuyacağın sınıfa hiç bir şey atlama sizin iş şuan ne olacağı belli değil.
  • Hocam 11.sınıfa geçtim,Ne tavsiye edersin 11 le ilgili?
  • quote:

Yok ya o iş iptal olucak görüceksin zaten haberleri vardı. Ha öyle olmassa dershaneler özel okul olacak kazanırsın bursluluğunu gidersin bu yüzden iyi çalış okuyacağın sınıfa hiç bir şey atlama sizin iş şuan ne olacağı belli değil.

Evet zaten mezuna kalsam müfredat değişti yeni sistemle liseye gelenler için..
    10 un bazı konularını 9 da gördüler mesala ...
  • Aynen öyle riskler de var.
  • Matematiği bitir 10. sınıfında tamam olsun bir daha dönmiyecek şekilde. Biraz da coğrafya bak sonra yat. 11 de de mat1 i dönem içine yay fizik ygs aynı şekilde onları bitir. Yazın da sözel çalışırsın miss.
  • konuyu hortlatıyorum merak edenler varsa diye.
  • j4funn J kullanıcısına yanıt
    nereyi kazandın ?
  • Eline sağlık ağustos ayının ortasında okudum yazdıklarını iyi geldi sınavda napacağız bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heymanberry -- 15 Ağustos 2014; 16:12:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odtü elektrik elektronik istediğim yerdi orayı yazdım. sıralama 1200 ygs sosyal 28*10 tr 35-5 mat 39-1 fen 37-3 sosyalden sevgiler yani sosyali pek boşlamayın epey düşürüyor. Aynı netlerle 600. 500. olan arklarım var.
  • j4funn J kullanıcısına yanıt
    1280. ciyim ben de mf4 te. ygs 3900 olduğu için boun endüstri kazanamadım itü endüstri (ing) deyim.
  • eline sağlık 2 yazınıda okudum. herkes okusun
  • up atalım belki yardımı dokunur.
  • Eline sağlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

up atalım belki yardımı dokunur.

Abı nasıl bır betımlemeyle yazmıssan kendımı sınavda hısettım bır an.
    Bu nasıl bır dısıplınle calıstınız hocam boyle kızlar falan hıc mı ılgınızı cekmedı o sene :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.