Şimdi Ara

LYS Rehberi, Yaşadıklarım J4Funn (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
95
Favori
9.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen mat 1 ve mat 2 ıcın bırey a yi cozcem yazın.. başka hangı soru bankasını onerırsın sene için de de karekökü mü çözeyim ?
  • Hayır.

Mat1 için karekök mat1 idealdir aynen.
  • teşekkürler
  • Güncel.
  • j4funn J kullanıcısına yanıt
    hocam hangi dershaneye gidiyodunuz? çok yararlı konu bu arada teşekkürler
  • Öveçler sınav dershanesi ancak kesinlikle semt değil merkezi dershanelere gitmenizi öneririm.
  • Bu kervana ben de katıldım. 11.sınıfta özellikle 2.dönemde çoğu kişi ygs çalıştı ama ben 11 e çalıştım.Çok az ygs baktım.Geri kaldım arkadaşlardan.Şimdi mat-geo-fiz başladım ve gidiyorum.Dershanenin verdiği ekstrem yayınlarından çalışıyorum.1-1,5 ayda yetişir mi ygs konuları sence? Önceden ygsyi fazla takmıyordum ama artık biraz önemli olduğunu anladım.Ama ygs bittikten sonra full lys bakacağım.İnşallah yapabilirim bunları.
  • Hocam elinize emeğinize sağlık cok faydalı olmuş rehber
  • j4funn J kullanıcısına yanıt
    ben de ümitköy sınava geçtim bu sene,finaldeydim geçen sene ve hayatımın hatasıydı... kızılaya gitmek ben de istiyorum fakat seneye o tempoda kızılaya git gel çok zor olur o yüzden yemedi merkezine gitmek
  • Ben 11. sınıfta dershanede 4 5 olurdum 12 sınıfta 2. mezun oldum 1. imiz türkiye 50. si yani yaparsın bir yıl feda ederek.

jimmy pek bir şey fark etmez şifre al sınav dershanesinden türkiye derecene bak her sınavda.
  • Güncel.
  • Süpersin teşekkürler
  • Güncel, yorumlarınız için teşekkürler.
  • Güncel.
  • hocam dersane kaynağı diyosunuz da hangi dershane onu da söyleseniz
  • Sınav dershanesi. Dergileri gayet iyiydi ancak soru bankaları çok kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j4funn -- 4 Temmuz 2014; 18:01:38 >
  • Hocam 11 de Fem ygs leri oluyorduk ve vasat sonuçlar geliyordu . Acaba 12 de netler yükselir mi ? Ayrıca Fem denemleri zor değil mi biraz ?
  • Çok yükselek onlar zaten fem inanılmaz çalıştırıyor arkadaşımdan biliyorum 2 haftada 2 kitap bitirtiyorlar adamlar işine biliyor boşa çözdürmüyor onlar epey artacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4funn

Çok yükselek onlar zaten fem inanılmaz çalıştırıyor arkadaşımdan biliyorum 2 haftada 2 kitap bitirtiyorlar adamlar işine biliyor boşa çözdürmüyor onlar epey artacak.

eyv hocam su serptın ıcıme :) ayrıca turkce ıcın onerın nedır acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.