Şimdi Ara

LYS Tercih Robotları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar güzel bir araştırmayı sizinle paylaşmak istiyorum. İlgili haberde en başarılı LYS Tercih Robotları İncelenmiş.

Haberi buraya yapıştırayım dedim ama linkler kayboldu, o yüzden ilgili habere burada bakabilirsiniz:

2010 LYS Tercih Rehberi / Robotu / Motoru

• bağlantı açılmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral_6110

bağlantı açılmıyo
    Ben de açılıyor ama tam bilemedim. Belki blogcunun sistemlerinde geçici bir hata olmuştur, daha sonra bakmakta fayda var.

Başarılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilegna

Ben de açılıyor ama tam bilemedim. Belki blogcunun sistemlerinde geçici bir hata olmuştur, daha sonra bakmakta fayda var.

Başarılar..

Alıntıları Göster
    tercih robotları bence bi işe yaramıyor adı üstünde robot , kendiniz kafanızdan tercihinizi mantıklı şekilde yapın işte.ki zaten cogu tercih robotu sacma sonuclar veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fermess

tercih robotları bence bi işe yaramıyor adı üstünde robot , kendiniz kafanızdan tercihinizi mantıklı şekilde yapın işte.ki zaten cogu tercih robotu sacma sonuclar veriyor.

Alıntıları Göster
    Doğru söylüyorsun Dark1n ama yine de aralarında gerçeğe yakın çalışanları da var. Bence bu robotların söylediklerine sırt dönmemek lazım ama yüzde yüz de inanmamak lazım.
  • quote:

Doğru söylüyorsun Dark1n ama yine de aralarında gerçeğe yakın çalışanları da var. Bence bu robotların söylediklerine sırt dönmemek lazım ama yüzde yüz de inanmamak lazım.

Alıntıları Göster
    HangiÜniversite'ye üye olmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzaN

HangiÜniversite'ye üye olmayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Bu arada Vodafone cep özgürlü olanlar bir de 10TL olan premium üyelikten de bedava yararlanıyorlar. Vodafone'lu arkadaşlar bence mutlaka premium üye olsunlar, bu fırsat kaçmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu arada Vodafone cep özgürlü olanlar bir de 10TL olan premium üyelikten de bedava yararlanıyorlar. Vodafone'lu arkadaşlar bence mutlaka premium üye olsunlar, bu fırsat kaçmaz.

Keşke vodafone hattım olsa dediğin gibi yapardım. Ama maalesef yok. Ve 10tl de veremem bir robota açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

Keşke vodafone hattım olsa dediğin gibi yapardım. Ama maalesef yok. Ve 10tl de veremem bir robota açıkçası.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Vodafone hattı olup da premium üyeliği deneyenler premium üyelik hakkında yorumlarını yazabilirler mi? Diğer robotlara göre hangiuniversite'nin artıları neler acaba?

• quote:

Arkadaşlar Vodafone hattı olup da premium üyeliği deneyenler premium üyelik hakkında yorumlarını yazabilirler mi? Diğer robotlara göre hangiuniversite'nin artıları neler acaba?

Alıntıları Göster
    robotların en mantıklı tarafı size bir çok veriyi incelemeye gerek kalmadan puana sıraya göre sıralamasıdır.
    Premium üye olmanın avantajı da tercih provasına katılmakmışmış...

Kim ne yapsın provayı, bence para vermeyin sadece verileri düzenli bir şekilde görmek için kullanın ki zaten veriler ÖSYm kılavuzundan . Yok ben oturur klavuzu incelerim diyorsanız o ayrı onun harici robotlar sadece size sadeleştirilmiş veriyi verir ve bence gayet kullanışlılar bu yönü ile. Bir tek para verenler arası kıyaslama yapacak diye on tl de verilmez, vermeyiniz...

ben burayı kullanıyorum

http://ygs-lys2.tercih.tv/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merzer -- 23 Temmuz 2010; 17:19:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark1n

Aynen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

Aynen..

Alıntıları Göster
    robot kız olsun skerim
    bekle beni eskisehir makina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahudshadusah -- 23 Temmuz 2010; 17:23:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

Aynen..

Alıntıları Göster
    bu robotlara ne gerek var bak 2009 sıralamasına yap tercihini
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

bn alandışı tercih yapacağım 2009 un alandışı sıralamaları pek önemsenmez ki 0,3 arada çok fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertinyakis

quote:

bn alandışı tercih yapacağım 2009 un alandışı sıralamaları pek önemsenmez ki 0,3 arada çok fark var

doğru
  • quote:

quote:

quote:

doğru

zaten bu tercih robotları ümitlerimi yıktı bütün sıralamaları yüksek tutuyorlar neye göre tercih yapcaz kafamız allak bullak oldu valla

• quote:

quote:

quote:

quote:

doğru

zaten bu tercih robotları ümitlerimi yıktı bütün sıralamaları yüksek tutuyorlar neye göre tercih yapcaz kafamız allak bullak oldu valla

Alıntıları Göster
    Doğru söylüyorsun, bir robotun dediğini bir diğer tutmuyor. Ama uzmanların dediğine göre güvenilir birkaç tanesine bakıp hepsinden en azından fikir edineceğiz. Seneye böyle olmaz ama bu sene harbiden de işler karışık..

• quote:

Doğru söylüyorsun, bir robotun dediğini bir diğer tutmuyor. Ama uzmanların dediğine göre güvenilir birkaç tanesine bakıp hepsinden en azından fikir edineceğiz. Seneye böyle olmaz ama bu sene harbiden de işler karışık..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar iki tane robot var güvenebileceğiniz, bunları şu konuda paylaşmıştım:
    En İyi ve Doğru Tercih Robotu

Diğer bir alternatif; Kültür, Fem gibi dersanelerin rehber hocalarından yardım istemek,
    size puanınıza göre tercih karnesi veriyorlar. Tabi ki % lik tolerans uyguluyorlar.
    En azından kültür dersanesi verdi, istanbul/şirinevler şubesi.
    Bu dersanelerde ösym den bilgileri alıyorlar, bağlantıları var yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virs -- 26 Temmuz 2010; 15:02:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: virs

Arkadaşlar iki tane robot var güvenebileceğiniz, bunları şu konuda paylaşmıştım:
    En İyi ve Doğru Tercih Robotu

Diğer bir alternatif; Kültür, Fem gibi dersanelerin rehber hocalarından yardım istemek,
    size puanınıza göre tercih karnesi veriyorlar. Tabi ki % lik tolerans uyguluyorlar.
    En azından kültür dersanesi verdi, istanbul/şirinevler şubesi.
    Bu dersanelerde ösym den bilgileri alıyorlar, bağlantıları var yani.

Alıntıları Göster
    ÖSYM ile bağlantısı olsa ne olur olmasa ne olur :)

Herkes aynı şablonlardan verileri sadeleştirip veriyor işte...

http://benimtercihim.cnnturk.com/tercih.php burdan yüzde esneklik payı vererek istediğiniz bölümleri çıkarabilirsiniz...

Bunun haricinde ben tercih tv ye bakıyorum ama sanırım oradaki okul kodları yanlış.

Ayrıca eklediğim dosya bu yılki klavuzun excel formatındaki halidir. İçinde iki yıllık önlisans programları yoktur bilginize.Özellikle bir branş ya da şehir olarak arama yaparken bayağı kolaylık sağlamakta...

Ayrıca içinde ÖSYM nin vermediği (en son indirilemiyordu sitesinden), geçen yılın başarı sıralamaları ve taban tavan puanları olan bir dosya da mevcut...

Alanlar ile ilgili bilgiler kılavuzda sayfa 203 204 205 sanırım. Oradan ortak alan olup olmadığına bakabilirsiniz. Mesela hemşirelik eşit ağırlık öğrencileri içinde ortak alan :) ya da PDR sözel öğrenciler içinde ortak alanlar arasında . Bir çok kimse bunları bilmiyor...

Bir rehber öğretmen olarak tercihlerde kullandığım materyalleri kendi skydrive alanıma yükledim.İsteyen bakabilir...

http://cid-ce801ba38b7399a3.office.live.com/browse.aspx/%C3%96SYS%20Rehberlik?lc=1055

http://r a p i d s h a r e.com/files/409168248/Yeni_Klas__r.rar boşlukları kaldırınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merzer -- 26 Temmuz 2010; 16:02:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: merzer

ÖSYM ile bağlantısı olsa ne olur olmasa ne olur :)

Herkes aynı şablonlardan verileri sadeleştirip veriyor işte...

http://benimtercihim.cnnturk.com/tercih.php burdan yüzde esneklik payı vererek istediğiniz bölümleri çıkarabilirsiniz...

Bunun haricinde ben tercih tv ye bakıyorum ama sanırım oradaki okul kodları yanlış.

Ayrıca eklediğim dosya bu yılki klavuzun excel formatındaki halidir. İçinde iki yıllık önlisans programları yoktur bilginize.Özellikle bir branş ya da şehir olarak arama yaparken bayağı kolaylık sağlamakta...

Ayrıca içinde ÖSYM nin vermediği (en son indirilemiyordu sitesinden), geçen yılın başarı sıralamaları ve taban tavan puanları olan bir dosya da mevcut...

Alanlar ile ilgili bilgiler kılavuzda sayfa 203 204 205 sanırım. Oradan ortak alan olup olmadığına bakabilirsiniz. Mesela hemşirelik eşit ağırlık öğrencileri içinde ortak alan :) ya da PDR sözel öğrenciler içinde ortak alanlar arasında . Bir çok kimse bunları bilmiyor...

Bir rehber öğretmen olarak tercihlerde kullandığım materyalleri kendi skydrive alanıma yükledim.İsteyen bakabilir...

http://cid-ce801ba38b7399a3.office.live.com/browse.aspx/%C3%96SYS%20Rehberlik?lc=1055

http://r a p i d s h a r e.com/files/409168248/Yeni_Klas__r.rar boşlukları kaldırınız

Alıntıları Göster
    çok teşekkürler ;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.