Şimdi Ara

LYS'Ye internetten başvuru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ama okuldan başvurduğumda hoca bir onay kodunu bir yere yazıyordu ve sonra onaylanıyordu, bende öyle bir şey olmadı?

Tekrar ÖSYM sitesinden bireysel başvuruya tıkladığımda şöyle bir yazı geliyor.
    "Başvuru bilgileriniz daha önce ÖSYM'ye ulaşmıştır. Başvuru bilgilerinizi incelemek ve yazıcıdan çıktısını almak için soldaki 'Aday Bilgilerim' bağlantısına girebilirsiniz. "

Sizce işlem tamam mıdır, sizde ne çıkıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ntl199

Başvurdum, onaylandı dedi.
    Ama okuldan başvurduğumda hoca bir onay kodunu bir yere yazıyordu ve sonra onaylanıyordu, bende öyle bir şey olmadı?

"Başvuru bilgileriniz daha önce ÖSYM'ye ulaşmıştır. Başvuru bilgilerinizi incelemek ve yazıcıdan çıktısını almak için soldaki 'Aday Bilgilerim' bağlantısına girebilirsiniz. "

İşlem tamam. Sadece aday bilgilerime girip çıktı alabilirsiniz. Almasanızda olur. Ama ileride itiraz etmek isterseniz herhangi bir şeye bu çıktı gereklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 29 Nisan 2012; 14:41:11 >
  • Peki, cevabınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntl199

Başvurdum, onaylandı dedi.

parayı bugünmü yatırdın yatırdıysan hangi banka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekrardan YKS'ye Girmek
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.