Arkadaşlar merhaba. M1 işlemcili mac minide uyap döküman editörünü kullanamıyorum. 'Unable to load Java Runtime Environment' hatası veriyor java 8u431 yüklü. sildim tekrar yükledim ama herhangi bir değişiklik olmadı. Yardımcı olabilen olursa çok sevinirim. Avukat Uyap betaya girişte imzalayıp girebiliyorum fakat udf açamıyorum. |
m1 mac uyap kullanımı yardım talebi
-
-
sorunu kendim çözdüm yardımcı olması açısından da buradan paylaşmış olayım. mevcut javayı kaldırın. javanın silikon versiyonunu değil x64 versiyonunu kurun.
-
Merhaba meslektaşım, bahsettiğiniz x64 versiyonu yüklemek istediğimde yüklemek için uygun olmadığı mesajını alıyorum, nasıl yüklediğinizi sorabilir miyim? Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba meslektaşım, bahsettiğiniz x64 versiyonu yüklemek istediğimde yüklemek için uygun olmadığı mesajını alıyorum, nasıl yüklediğinizi sorabilir miyim? Teşekkürler
-
Ben de ihtimal vermiyordum ama aşağıdaki link'ten x64 dmg'yi indirip kurduğumda çalıştı. Hala nasıl olduğuyla alakalı bir fikrim yok ama en azından çalıştı.
https://www.java.com/en/download/manual.jsp
-
-
hocam javayı yükledim. Uyap'ı da indirdim. Fakat Uyap Doküman Editörü açmaya çalışıyorum fakat “Uyap DokÅman EditîrÅ” uygulaması açılamıyor. ibaresi çıkıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Benzer içerikler
- macbook hdmi ekran yansıtma sorunu
- pozitif teknoloji güvenilir mi
- pt.com güvenilir mi
- macbook köşeli parantez nasıl yapılır
- macbook touchpad tıklamıyor
- m2 vs m3
- yazılım için laptop
- en iyi laptop markaları
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- macbook pro yurtdışı fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X