Şimdi Ara

M2 NVME SSD BIOS Menüsünde Görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Geçen hafta WD Blue SN550 SSD aldım. Şu anda içine Windows kurdum ve kullanıyorum. Diskte bir sıkıntı yok Windows'tan ulaşabiliyor ve diski kullanabiliyorum ancak BIOS menüsünde M2 kısmında diskin adı yazmıyor. Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi M2'nin yanında N/A yazıyor. Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Böyle olması bir sorun teşkil eder mi? BIOS en güncel sürümde. Anakartım ASUS B350M-A PRIME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decas -- 30 Ocak 2021; 16:45:10 >

• Sorun anakartın diski tanımaması sadece.Bios update gerekli tanıması için o da anakart üreticisi akıl ederse...

Anakart destek listesinde WD Blue SN550 yok zaten olamaz çünki disk yeni model bu yüzden N/A belirsiz gösterir.Kullanımda sorun çıkarmaz..

Belleklerde de böyledir test edilmemiş onaysız belleklerde de Unknown - DDR3200MHz gibi yazar.Ama sorun teşkil etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 30 Ocak 2021; 18:44:34 >
  • Anladım o zaman dert etmeye gerek yok. Teşekkür ediyorum. Bir şey daha sormak istiyorum. Bu SSD'nin kutusunda yazan hızları 2400 MB/s read ve 1750 MB/s write. Ancak ben Windows içinde dosya kopyalarken hiçbir zaman bu hızlara ulaşamıyorum bu normal mi? SSD'nin kendi içerisinde dosya kopyalarken mesela en fazla 1000 en az 300 MB/s gördüm. Normal mi bu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart m2 ssd görmüyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.