|
M3 işlemcilerle daha güçlü: İşte yeni Macbook Pro modelleri ve Türkiye fiyatı!
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kıyaslamayı m1 e göre yapmışlar yani tek performans bataryada
-
Anlamadığım bu adı üstünde pro işlemci M3 neden hala baz model 8gb, Air olsa anlarım ama Pro modeli daha çok bilgisayarı işi için kullananlar tercih ediyor. En azından, 16 olmasa bile Pro larda 12 falan yap ram i.
-
Air m3 gelecek mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben artık Apple ürünlerinin sadece model numaralarını takip edebiliyorum. M3 çıkmış, 15 çıkmış v.s. O da teknolojiden iyice kopmamak için. Almak, kullanmak falan filan ...
-
Imei derdi yok, yurtdışından getirilir.
-
Evet, 8GB ram'in komple kalkması lazım artık.
-
Pentium 4 ile kıyaslamasını göremedim...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kıyaslamayı yaptılar tabii de Donanımhaber yazmamış...quote:
Orijinalden alıntı: Visionx st
M3 1.8 kat daha hızlı M2'den
Ne güzel alıştık bu fiyatlara, öyle değil mi?
Adam tekel olmuş kafasına göre davranıyor işte
Render işlemlerinde
M3, M2'den %80 daha performanslı M1'den ise %150
Verimlilikte
M3, M2'den %30 daha hızlı M1'den ise %50
Enerji tüketiminde ise M1e kıyasla aynı işlemi %50ye yakın daha az enerji tüketerek gerçekleştiriyor.
-
M1 den %35 cpu, %65 gpu da güçlü ise M2 den nasıl 1.8 kat güçlü olur, aradaki fark daha düşük olmalı M2 ile. Biri yanlış. 1.8 kat %180 demek.
1.8 kat demek %80 demek
-
Doğrudur hocam. Ben render kısmına dikkat ettim ve o aklımda kalmış. Düzeltme için teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: MKA64Render işlemlerinde
M3, M2'den %80 daha performanslı M1'den ise %150
Verimlilikte
M3, M2'den %30 daha hızlı M1'den ise %50
Enerji tüketiminde ise M1e kıyasla aynı işlemi %50ye yakın daha az enerji tüketerek gerçekleştiriyor.
Gelecek
Ben yukarıda habere göre söyledim detayı bilmiyorum. Yukarıda m1 den %35 deha hızlı demiş.
işlemci ve ram hızını arttırdıkça, birim zamanda yapılan iş arttığından temel işlemlerde büyük ram ihtiyacı azalıyor. ama yine de bu bir "pro" ve bu fiyatlarda buradan tasarruf etmemeliler.
macbook air m2 de yapmayacağı iş yok, ağır işlerde hepi topu 5-10 dk (ya da her neyse) daha uzun sürer ve pro'nun yarı fiyatına.
Anlamadığım bu adı üstünde pro işlemci M3 neden hala baz model 8gb, Air olsa anlarım ama Pro modeli daha çok bilgisayarı işi için kullananlar tercih ediyor. En azından, 16 olmasa bile Pro larda 12 falan yap ram i. |
|
Render işlemlerinde M3, M2'den %80 daha performanslı M1'den ise %150 Verimlilikte M3, M2'den %30 daha hızlı M1'den ise %50 Enerji tüketiminde ise M1e kıyasla aynı işlemi %50ye yakın daha az enerji tüketerek gerçekleştiriyor. |
Pentium 4 ile kıyaslamasını göremedim...
|
Evet, 8GB ram'in komple kalkması lazım artık. |
Benzer içerikler
- priv isimleri
- whatsapp tek tık
- snapchat st ne demek
- whatsapp aramaları sessize alma
- gizli instagram hesabı görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X